ING: Mesajul IMPORTANT cu care Atrage Atentia Clientilor Azi

ING are un mesaj foarte important cu care incearca sa atraga atentia tuturor clientilor din Romania, iata ce are de spus banca, si ce trebuie sa stii.

ING a trimis astazi un mesaj important pentru clientii sai din Romania, unul care ar trebui sa ajunga la “ochii” tuturor celor care folosesc serviciile bancii in Romania, iar asta pentru ca le-ar putea schimba in bine viata. Mai exact, cei de la ING le vorbesc iar clientilor despre sistemul Round Up, unul gandit special pentru a ii ajuta pe oamenii care nu pot sa economiseasca, sa faca acest lucru, dar totul in mod automat, fara ca ei sa stie cand se face totul.

ING a gandit acest sistem astfel incat la anumite plati facute cu cardul, peste suma platita sa fie automat adaugata in contul de economii o alta suma calculata prin “rotunjire” pana la o suma fixa. Mai exact, ING da de inteles ca rotunjeste sumele pana la valori fix de .5, sau .0, adica daca platiti 72 de LEI undeva, 3 LEI sunta daugati automat, prin Round Up, in contul de economii, iar daca platiti 97 de LEI, tot 3 LEI sunt adaugati in contul de economii.

ING: Mesajul IMPORTANT cu care Atrage Atentia Clientilor Azi

ING da si alte exemple, dar ideea de baza cam asta e, in functie de suma fiind facuta rotunjurea de maxim 4 LEi pana la o suma fixa, insa asta in modul de functionare standard al sistemului. Round Up permite deasemenea setarea unui multiplicator mai mare, astfel ca in loc de 4 LEI, de exemplu, ING poate adauga in mod automat 8 LEI, 20 LEI, sa 40 LEI, in functie de multiplicatorul ales, banii fiind transferati automat impreuna cu plata facuta.

ING  are deasemenea si limite pe care clientii le pot seta pentru a opri automat transferurile in contul de economii daca se atinge o anumita suma economisita, limitele fiind acum la 500 de LEI, sau 1000 LEI. Desigur ca puteti sa nu setati vreo limita, iar dupa una, sau mai multe luni, de cumparaturi, va puteti face o idee in legatura cu cati bani a economisit ING pentru voi, si in functie de cumparaturi, s-ar putea sa aveti surprize extrem de placute.

ING ofera acest sistem in mod gratuit, iar conform informatiilor publicate de catre banca, se acorda inclusiv dobanda, probabil foarte mica, pentru sumele care ajung in contul de economii.