Netflix: TRUCUL Grozav de care Aveai Neaparata Nevoie Acum

Netflix devine mult mai bun cu acest truc grozav de care aveai neaparata nevoie acum, iata cum te poti folos de el chiar in momentul acesta in platforma.

Netflix imdb

Netflix este cea mai mare platforma de streaming video la cerere din lume, iar pentru cei care urmaresc in mod constant toate filmele si serialele de acolo exista foarte mult continut de vazut. Cei de la Netflix au si un sistem de recomandari pe care il folosesc pentru a ne sugera filmele si serialele pe care sa le urmarim, insa din pacate el este foarte departe de a fi chiar ceea ce au nevoie oamenii care platesc abonamente pentru platforma in momentul de fata.

Netflix nu are acest sistem de recomandari chiar atat de apreciat de catre cei din lumea intreaga care urmaresc in mod constant filmele si serialele, unsa o extensie pentru Google Chrome te poate ajuta sa gasesti ce te intereseaza. Vorbesc despre o extensie care are denumirea TV Chart, si care afiseaza in dreptul fiecarui film din Netflix si nota IMDB pe care acesta a primit-o de la utilizatorii celei mai mari baze de date cu filme, seriale, documentare, de pe glob.

Netflix: TRUCUL Grozav de care Aveai Neaparata Nevoie Acum

Netflix nu afiseaza ratig-uri din surse terte pentru filmele sale, ci incearca sa le potriveasca, cat de bine poate, cu ceea ce crede ca am vrea noi sa vedem atunci cand folosim platforma. Din pacate pentru multi ata nu e suficient, astfel ca pentru cei care vor mai mult exista de ceva vreme inclusiv aceasta extensie care ofera posibilitatea de a vedea cat de bun este intr-adevar un serial, sau un film, inainte de a decide sa-l urmareasca in cadrul platformei.

Netflix nu interzice asemenea tipuri de extensii pentru browsere, dar nici nu le incurajeaza, iar asta desi ar fi bine ca oamenii sa vada inclusiv aceste tipuri de informatii pentru filme si seriale. Extensia adauga pentru fiecare film si serial din cadrul Netflix un buton special care permite vizualizarea rating-ului IMDB pe care il are un film, sau serial, iar accesarea datelor se face foarte rapid, astfel ca utilizatorii pot afla din timp ceea ce urmeaza sa vada.

Netflix nu a dat de inteles ca va integra vreodata ceva similar, astfel ca alternativa pentru aceasta extensie nu exista in momentul de fata in platforma de streaming video la cerere.