Huawei Romania: SURPRIZA Anuntata cu privire la Tara Noastra

Huawei Romania a surprins multa lume cu un anunt facut zilele trecute, iata ce a dezvaluit marea companie chinezeasca in legatura cu tara noastra.

Huawei Romania surpriza

Huawei Romania a anuntat o surpriza foarte interesanta saptamana trecuta, cand a dezvaluit ca in primele trei luni ale anului 2020 a avut o evolutie mult mai buna decat se astepta oricine. Mai exact, Huawei Romania a inregistrat o crestere a vanzarilor in Romania in primele trei luni din 2020, sau cel putin asta sugereaza cota de piata care a crescut cu peste 5 puncte procentuale, dar poate ca totul e rezultatul unei scaderi generale a vanzarilor de telefoane.

Huawei Romania ramane pe pozitia a doua pe piata de telefeoane din Romania, undeva pe la jumatate, ca si cota de piata, in comparatie cu Samsung, dar situatia aceasta dureaza de cativa ani. Huawei Romania a avut intotdeauna evolutii bune in vanzarile de telefoane, si nu numai, iar asta pentru ca Romania e o piata foarte buna pentru telefoanele ieftine, iar parteneriatele facute cu operatorii de telecomunicatii au fost de foarte mare ajutor.

Huawei Romania: SURPRIZA Anuntata cu privire la Tara Noastra

Huawei Romania ramane intr-o pozitie foarte buna pe piata din Romania in ciuda pandemiei de Coronavirus, la o distanta foarte mare de Apple, care ar avea vanzari de vreo 3 – 4 ori mai mici. Nici Xiaomi nu e mai aproape de Huawei Romania, iar asta in ciuda unei promovari tot mai intense, si a unei cresteri a parteneriatelor facute cu operatorii de telecomunicatii, insa luna aceasta a intrat pe piata si un alt competitor chinezesc important, cei de la OPPO.

Huawei Romania ar putea inregistra o scadere a vanzarilor de telefoane daca Xiaomi si OPPO vor reusi sa ofere telefoane ieftine, si sa incheie parteneriate bune cu operatorii de telecomunicatii. Deocamdata acest lucru nu e vizibil asa cum isi imaginau unii, poate si pentru ca Huawei Romania inca mai are parteneriate active cu multi operatori de telecomunicatii, dar lucrurile s-ar putea schimba in a doua parte a anului 2020 pentru piata romaneasca.

Huawei Romania va continua sa faca oferte foarte bune pentru telefoanele pe care le are, vasta majoritate a celor vandute fiind cel mai probabil cele din 2019, care au si Google Play Store disponibil.