BANCA Transilvania: Vestea GROZAVA Anuntata pentru Romania

BANCA Transilvania a anuntat astazi o veste grozava pentru toata Romania, iata ce decizii a luat, si cu ce fel de mesaj vine pentru toata lumea.

BANCA Transilvania aprobari

BANCA Transilvania este una dintre cele mai mari banci din Romania, iar zilele trecute a facut un anunt foarte important cu privire la ceea cea a realizat pentru tara noastra de curand. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania au anuntat ca au aprobat pana in 5 iunie nu mai putin de 1000 de credite pentru programul IMM invest, ceea ce inseamna ca multe firme vor reusi sa isi finanteze activitatea pentru a-si reveni dupa starea de urgenta.

BANCA Transilvania este una dintre bancile la care, cel mai probabil, au venit si foarte multe solicitari pentru credite din partea firmelor din Romania, iar asta pentru ca are si oferte foarte bune. BANCA Transilvania are capital suficient pentru a finanta foarte multe credite de acest gen, iar cifra de 1000 reprezinta doar un inceput pentru banca, si asta in conditiile in care mai multe banci au primit cereri din partea firmelor in ultima perioada.

BANCA Transilvania: Vestea GROZAVA Anuntata pentru Romania

BANCA Transilvania, daca nu ma insel, este cea care a aprobat si cele mai multe credite la cererea firmelor, alte banci anuntand cifre mult mai mici pentru acest program guvernamental. Guvernul Romaniei a initiat programul IMM Invest pentru a ajuta firmele sa isi finanteze activitatea dupa ce pandemia de Coronavirus a blocat multe afaceri, iar BANCA Transilvania vine cu un anunt care ne arata ca lucrurile incep sa mearga in directia potrivita.

Am aprobat deja primele 1000 de credite #IMMInvest.Ce înseamnă, mai exact, cifra asta pentru economie?Citește aici -> bit.ly/2UdNHmB

Publicată de Banca Transilvania pe Vineri, 5 iunie 2020

BANCA Transilvania poate sustine foarte multe firme cu credite care sa le asigure existenta in perioada urmatoare, ceea ce vine ca o veste foarte buna pentru ca e nevoie de sustinere de acest gen. Daca inca nu ati aplicat pentru vreun credit prin programul IMM Invest, poate ca ar fi cazul sa o faceti cat timp programul inca este activ in Romania, si puteti profita de banii care ne sunt pusi la dispozitie prin intermediul sau in acest moment.

BANCA Transilvania va continua sa analizeze dosarele primite, si sa aprobe ceea ce poate fi aprobat, deci ne putem astepta si la alte anunturi importante cu privire la programul IMM Invest.