Telekom: PROBLEMA care Ramane cu Noua Promotie Telekonomie

Telekom ramane cu o problema destul de mare cu noua promotie Telekonomie, iata ce inca nu s-a schimbat, si ce ar trebui sa stie clientii din toata tara.

Telekom economie

Telekom a lansat luna aceasta o noua promotie pentru a atrage clienti in reteaua sa de telecomunicatii, ea fiind cunoscuta ca marea Telekonomie, iar asta pentru ca aduce beneficii, teoretic, multe, la preturi foarte mici. Telekom a devenit foarte agresiva in lupta sa cu Digi Mobil pentru atragerea de clienti prin portare, ceea ce este o veste foarte buna pentru ca toata aceasta concurenta ne aduce preturi mult mai bune pentru serviciile pe care le folosim.

Telekom a ramas totusi cu o problema foarte mare pentru clientii care aleg sa profite de aceste abonamente, iar asta deoarece limitarea pentru video streaming a ramas in continuare pentru partea de internet. Desi cei de la Telekom ofera internet 4G nelimitat ca parte a acestor abonamente, din pacate ele ste limitat la 1.5 Mbps pentru streaming video, adica veti vedea orice, prin streaming, la calitate 480p, ceea ce nu e tocmai o experienta placuta pentru clienti.

Telekom: PROBLEMA care Ramane cu Noua Promotie Telekonomie

Telekom economie limitata

Telekom aplica aceasta limitare in timp ce Digi Mobil nu are vreuna similara, doar ca acolo internetul e si mai slab, astfel ca nici nu prea conteaza daca n-au limitari, calitatea fiind oricum proasta. Totusi, Telekom are o retea mai buna, iar limitarea aceasta ii lasa pe clienti cu un mare minus pentru redarea de filme si seriale de pe Netflix, HBO Go, insa la pretul pe care-l platesc oamenii lunar, probabil ca si unele asteptari ar trebui sa fie adaptate pe masura.

Telekom mentioneaza aceasta limitare printre informatiile pe care clientii ar trebui sa le stie in legatura cu oferta sa, insa e greu de spus cam cati afla despre limitare inainte de a semna contractul. In mod teoretic, Telekom n-ar trebui sa reduca in vreun fel calitatea redarii clipurilor video de pe YouTube, Facebook, Instagram, etc, desi in mod teoretic acolo e vorba doar de streaming, dar daca e asa, atunci vestea e una si mai proasta pentru clienti.

Telekom face oferte din ce in ce mai bune pentru toata lumea, insa e bine sa stiti si care sunt unele dintre limitarile importante care sunt impuse de catre companie pentru clientii ce profita de oferta Telekonomie.