iPhone 12 este Confirmat in Mod OFICIAL Inainte de Lansarea

iPhone 12 Confirmate OFICIAL Lansarea

iPhone 12 este o serie de telefoane pe care compania Apple o pregateste pentru lansare in toamna acestui an, insa pana atunci au fost confirmate in mod oficial 9 noi versiuni care vor fi puse in distributie de catre cei din Cupertino.

iPhone 12 are numerele de cod listate in mod oficial de catre Comisia Economica Eurasiatica, compania Apple fiind obligata sa-si inregistreze noile produse electronice acolo inainte de lansare pentru a le si putea testa in zona pe care o acopera aceasta organizatie.

In aceasta idee, numerele de cod A2176, A2172, A2341, A2342, A2403, A2407, A2408 si A2411 au fost inregistrate pentru cei de la Apple de catre aceasta organizatie, iar ele ar trebui sa le corespunta versiunilor de telefoane din seria iPhone 12.

Apple si-a inregistrat si in trecut la Comisia Economica Eurasiatica telefoanele pe care urma sa le lanseze, la fel si alte tipuri de produse, iar acum procedura este identica, inclusiv unele modele de Mac-uri aparand deasemenea in baza de date a organizatiei.

iPhone 12 Confirmate OFICIAL Lansarea cee

Apple a inregistrat pe 17 martie noi modele ale iPad Pro in baza de date a Comisiei Economice Eurasiatice, iar acestea au fost lansate in aceeasi luna, dar in cazul iPhone 12 lucrurile nu se vor desfasura la fel, telefoanele urmand a ajunge la noi undeva prin octombrie, sau noiembrie.