WhatsApp: Noua Functie URIASA pe care o Credeai IMPOSIBILA

WhatsApp are o noua functie foarte importanta pe care multi utilizatori au crezut-o imposibila, iata ce schimbare mare aduce ea pentru toata lumea.

WhatsApp calendar

WhatsApp are o noua functie extrem de importanta in dezvoltare de catre compania americana, si ea vine in ciuda faptului ca foarte multa lume a crezut ca implementarea sa este imposibila pentru aplicatie. In momentul de fata functia a fost descoperita in plin stadiu de testare alpha, deci undeva pe la inceputul procesului, insa dupa cum puteti vedea, ea va oferi posibilitatea de a face eva ce multa lume avea nevoie, dar nu era oferit in mod oficial de platforma.

WhatsApp ne va oferi posibilitatea de a cauta in conversatii mesajele primite la o anumita data, sau trimise la o anumita data, ceva ce nu e chiar atat de usor de implementat, si de aia nimeni nu a crezut ca asa ceva va fi oferit. Un buton special va fi vizibil deasupra casutei pentru a introduce textele mesajelor care pot fi trimise prin WhatsApp, iar acesta va deschide interfata in care putem alege datele pentru care dorim sa efectuam cautarea mesajelor.

WhatsApp: Noua Functie URIASA pe care o Credeai IMPOSIBILA

WhatsApp calendar cautare

WhatsApp va afisa, dupa selectarea datelor, toate mesaje primite intre respectivele zile, sau doar in ziua pentru care dorim sa facem cautarea cu aceasta noua functie. Daca aveti o conversatie in care ati vorbit foarte mult, pe lungi perioade de timp, cu o persoana, atunci aceasta noua functie pentru WhatsApp va fi extrem de utila, si va va ajuta mai mult ca sigur sa gasiti mult mai usor anumite mesaje pe care in mod normal nu le-ati fi putut vedea.

WhatsApp implementeaza aceasta functie dupa ani de zile in care nu a avut ceva similar disponibil pentru oamenii care nu reuseau sa gaseasca usor mesajele trimise, sau primite, de la alti utilizatori. Felul in care e gandit totul este foarte simplu, insa trebuie sa tineti minte ca in functie de baza de date cu mesaje pe care o are aplicatia WhatsApp, dar si de telefonul vostru, e posibil ca unele cautari sa se faca mult mai greu decat v-ati fi imaginat voi.

WhatsApp are aceasta functie in stadiul incipient al procesului de dezvoltare, astfel ca ramane de vazut cat va dura efectiv pana in momentul in care ea va fi lansata pentru toata lumea.