DACIA Sentry: VIDEO cu Masina la care VISEAZA Multi Romani

DACIA Sentry este masina la care viseaza foarte multi romani, acest clip video prezentandu-ne cat de mult ar putea fi schimbate masinile de la Mioveni.

DACIA Sentry este cu siguranta masina la care viseaza foarte multi romani, iar in clipul video de mai sus puteti vedea cum a fost gandit acest model care este foarte departe de ceea ce avem acum. DACIA Sentry este creatia unui grafician care si-a folosit imaginatia pentru a ne prezenta cum ar putea arata masinile producatorului roman peste cateva decenii, asta desigur daca vor ajunge vreodata sa aiba un design atat de modern, si mult mai avansat decat ceea ce avem acum.

DACIA Sentry arata ca o masina sport mai mult decat o masina banala, cum sunt modelele actuale, avand un design foarte agresiv, complet diferit de ceea ce vedem in mod normal de la producatorul roman. Pe de alta parte, DACIA Sentry ar putea fi un punct de plecare pentru a implementa viitoare modificari majore pentru seria de masini vandute de catre producatorul de la Mioveni, si n-ar strica daca am vedea schimbari bune de design pentru modelele urmatoare.

DACIA Sentry: VIDEO cu Masina la care VISEAZA Multi Romani

DACIA Sentry nu reprezinta imaginatia vreunui angajat al DACIA, insa este o masina care ar costa cateva zeci de mii de euro, daca ar fi produsa, deci cu mult mai mult decat modelele actuale. Asta ar face o DACIA Sentry complet inaccesibila pentru actuala gama de clienti pe care o are producatorul roman, insa ar fi o schimbare interesanta de strategie pentru cei de la Mioveni pentru a atrage un nou segment de clienti, daca masina ar fi si suficient de ieftina.

DACIA Sentry este un vis frumos pe care multi romani il au, un vis care totusi nu merge mai departe de atat, iar asta pentru ca e improbabil ca DACIA sa poata face vreodata o asemenea masina. Nici macar cei de la Renault nu au vreun echivalent al DACIA Sentry, dar daca ar avea, atunci putem spera ca si o masina de la Mioveni ar putea arata la fel, la multi ani distanta, si intr-o forma cu mai putine specificatii, pentru ca trebuie sa fie “de buget”.

DACIA Sentry ne arata ceea ce-ar putea face DACIA pentru a deveni un brand mai cool, cu masini mai interesante, insa Renault nu vrea altceva decat masini ieftine care sa se vanda si in cantitati foarte mari.