Kaufland: ANUNT pentru Clienti, ce Face in TOATE Magazinele

Kaufland are un anunt foarte important pentru toti clientii din Romania, iata ce face in toate magazinele din tara, si cat de mult conteaza pentru noi.

Kaufland fidelitate

Kaufland vine cu un nou anunt foarte interesant pentru toti clientii sai din Romania, unul care are menirea de a le atrage oamenilor atentia cu privire la ceva ce face in toate magazinele sale din tara. Mai exact, cei de la Kaufland au anuntat ca toti clientii lor din Romania se bucura de reduceri speciale pentru unele dintre produsele disponibile in oferta daca folosesc si cardul special pe care lantul de hypermarket-uri l-a creat special pentru romani.

Kaufland are un card pentru clientii fideli care la fiecare 50 de LEI cheltuiti intr-unul dintre hypermarket-urile din Romania aduce si cartonase Animaterra pentru oricare dintre clienti. V-am vorbit zilele trecute si despre promotia pe care Kaufland o are pentru cartonasele Animaterra, acelea care in combinatie cu o aplicatie pentru telefoane mobile, si realitatea augmentata, va ofera posibilitatea de a ii ajuta pe copii sa intre intr-o cu totul alta lume.

Kaufland: ANUNT pentru Clienti, ce face in TOATE Magazinele

Kaufland are in general foarte multe promotii pentru produsele pe care le vinde in magazinele din toata Romania, insa acest card va aduce posibilitatea de a beneficia de preturi chiar mai mici decat in mod normal. Desigur ca exista limite in ceea ce priveste ofertele, asa ca trebuie sa urmariti cu mare atentie tot timpul promotiile pe care Kaufland le anunta in Romania, insa per total vorbim despre oferte pe care nimeni n-ar trebui sa le rateze.

În magazinele noastre ofertele nu vin pe un cal alb zburător, ele vin cu #KauflandCard.😀 Descoperă produsele care îți…

Publicată de Kaufland Romania pe Luni, 8 iunie 2020

Kaufland schimba destul de des ofertele pe care le are in hypermarket-uri, iar cardul special pentru clientii fideli va ajuta sa profitati de toate fara probleme de fiecare cand sunt disponibile. Inclusiv in magazinele din toata tara cei de la Kaufland afiseaza la rafturi promotiile care sunt disponibile doar in baza cardului sau, astfel ca daca nu reusiti sa vedeti in avans ce puteti cumpara mai ieftin, veti afla pe loc, doar ca trebuie sa fiti mai atenti la anunturile din hypermarket-uri.

Kaufland va premite sa va faceti cardul in magazinele sale, deci puteti cere detalii despre ele, si crearea unuia, la ghiseele de informatii care exista la intrarea in hypermarket-uri.