Vodafone: ATENTIONARE foarte Importanta pentru TOTI Clientii

Vodafone vine cu o atentionare foarte importanta pentru toti clientii sai din Romania, iata ce trebuie sa stii chiar acum daca esti unul dintre ei.

Vodafone fraude

Vodafone a emis cu doar cateva ore in urma o noua atentionare extrem de importnata pentru toti clientii sai din Romania, si e ceva ce ar trebui sa fie in atentia tuturor oamenilor din intreaga tara. Mai exact, vorbim despre o noua atentionare privind tentativele de frauda care ii vizeaza pe clientii Vodafone din Romania, iar asta pentru ca, din cate se pare, infractorii si-au intensificat activitatea in aceasta perioada, multi dintre ei probabil reveniti din strainatate.

Vodafone le spune clentilor din Romania ca in cazul in care au vreo problema cu vreunul dintre serviciile sale, sa ceara ajutor la numarul de telefon *222, pe pagina sa de Facebook, sau prin email-ul oficial. Vodafone le spune oamenilor sa foloseasca doar canalele oficiale de comunicare prin care pot intra in contact cu un reprezentant al operatorului, si sa nu se lase pacaliti sa sune la alte numere telefon care n-au efectiv legatura cu operatorul.

Vodafone: ATENTIONARE foarte Importanta pentru TOTI Clientii

Vodafone le spune oamenilor sa nu se lase pacaliti de catre cei care ii apeleaza pentru a le cere diverse informatii in numele companiei pentru ca niciunul dintre angajatii sai nu face acest lucru. Vorbim aici despre date personale, date privind cardurile bancare, date de logare in diverse servicii online, cei de la Vodafone facand aceasta avertizare pentru ca ei nu cer vreodata informatii de acest gen de la clientii lor din Romania.

Pentru a putea avea grijă de datele tale, îți recomandăm să folosești doar canalele noastre oficiale de comunicare și…

Publicată de Vodafone Romania pe Joi, 11 iunie 2020

Vodafone face oa vertzare pe care am vazut-o venind si de la Digi, sau Orange cu doar vreo saptamana de zile in urma, acele grupuri facand fix aceleasi avertizari pentru clienti, deci e clar ca exista probleme cu fraudele in aceasta perioada. Nici Vodafone, Digi, sau Orange, nu ar fi emis avertizari de acest gen daca nu ar fi crescut semnificativ numarul de fraude comise de catre diversi infractori in aceasta perioada, sa ca trebuie sa fim extrem de vigilenti ce, si cum, face pentru a nu ne lasa pacaliti de oameni care ne vor raul.

Vodafone ii ajuta pe cei care sunt pacaliti, daca poate, insa in unele cazuri e vorba despre probleme care nu implica serviciile sale, astfel ca in acele situatii nu prea poate face nimic.