Orange: MILIOANE de Clienti Primesc GRATUIT Asta TOATA Vara

Orange a anuntat o surpriza grozava pentru milioane de clienti din Romania, iata ce ofera acum gratuit pentru toti dintre ei, pentru toata vara.

Orange concurent

Orange surprinde iar foarte multa lume cu o un bonus gratuit pe care il ofera pentru milioane de clienti din Romania timp de mai bine de doua luni de zile, si e ceva de care foarte multa lume se va putea bucura. Mai exact, cei de la Orange au anuntat in aceasta pagina ca le oera tuturor clientilor persoane fizice 100 GB de internet gratuit ca bonus care poate fi activat in iunie, iulie, si august, deci de 2 ori in peste doua luni si jumatate de zile incepand de acum.

Orange le permite tuturor clientilor persoane fizice sa profite de acest bonus, astfel ca indiferent daca ai un abonament, sau o cartela prepay, vei putea activa bonusul de 100 GB de internet gratuit chiar in acest moment. Vorbim despre un bonus de internet care se va consuma inaintea celui din abonamentul, sau extraoptiunea Orange, dar care nu va fi oferit inclusiv in roaming, astfel ca daca plecati din tara, ramanei cu ceea ce aveti in mod normal.

Orange: MILIOANE de Clienti Primesc GRATUIT Asta TOATA Vara

Orange permite activarea acestui bonus de 100 GB de internet gratuit doar pe numerele de voce, deci daca aveti o cartela doar cu internet, nu puteti face asta, iar prin aceasta pagina aveti acces la activare. Orange vine cu aceasta surpriza grozava pentru ca Digi si Telekom ofera deja internet nelimitat pentru clienti, iar Vodafone are deasemenea bonusuri uriase pentru clientii sai, insa ceea ce ofera Orange in abonamente e cu mult sub ceea ce ar trebui sa fie.

Orange ofera internet putin in abonamentele standard, iar bonusul de vechime, oferit sub forma de trafic de internet mobil, este foarte putin, asa ca bonusurile de acest gen sunt foarte utile. Avand in vedere ca in fiecare an creste in mod constant consumul de internet mobil in randul romanilor, ceea ce ofera Orange este de foarte bun augur, si ne arata ca incearca totusi sa ramana competitiv intr-o piata in care Digi si Telekom ofera foarte multe beneficii pe bani putini.

Orange are si un mare avantaj in fata celor de la Telekom, mai exact faptul ca nu este limitat traficul pentru streaming video, ceea ce grupul german face fara sa explice extrem de clar.