Samsung: Multi Clienti INFURIATI de o Decizie foarte Proasta

Samsung a infuriat extrem de multi clienti din intreaga lume cu o decizie foarte proasta pe care a luat-o pentru telefoanele lor, iata ce a facut.

Samsung promovari

Samsung a reusit sa-si infurie clientii din foarte multe zone de pe glob cu o decizie neasteptat de proasta, dar care era intr-o anumita masura asteptata, pentru ca existau semne ca ea urma sa fie luata. Mai exact, cei de la Samsung au luat decizia de a incepe sa afiseze reclame in aplicatiile native pe care le integreaza in diversele telefoane pe care le vand, si clienti din diverse tari de pe glob au inceput sa se planga de ceea ce se intampla de acum.

Samsung a decis sa afiseze reclame care ocupa chiar si o treime din ecranele telefoanelor oamenilor, iar ele apar doar in aplicatiile native ale dispozitivelor, cele mai mari fiind pentru promovarea produselor proprii. In alte cazuri, cei de la Samsung afiseaza reclame pentru diverse alte servicii, dar acestea au dimensiuni mai mici decat cele pentru propriile produse, insa indiferent de situatie, oamenii sunt furiosi pentru ca trebuie sa le vada in propriile dispozitive.

Samsung: Multi Clienti INFURIATI de o Decizie foarte Proasta

Samsung promovari telefoane

Samsung le-a mai trimis notificari cu reclame utilizatorilor care-i folosesc telefoanele din intreaga lume, insa de aceasta data a cam reusit sa cam supere pe oameni cu decizia pe care a luat-o. puteti vedea in imaginea de mai sus cum arata reclamele afisate de catre Samsung in telefoanele clientilor, si desigur ca nu prea conteaza ce fel de telefon au oamenii, dar frustrarile cele mai mari sunt in cazul clientilor care cumpara telefoanele cele mai scumpe.

Samsung afiseaza reclamele ara sa le ceara utilizatorilor vreo permisiune, dar asta nu e o surpriza pentru telefoane si aplicatii ale companiilor asiatice, chinezii avand aceasta practica in mod frecvent. Daca de la Xiaomi de astepti sa integreze reclame in aplicatiile proprii, sau oriunde prin interfata Android pentru telefoanele proprii, de la Samsung ai asteptari ceva mai diferite, dar iata ca si in aceasta situatie vorbim despre decizia de a merge pe aceeasi cale gresita.

Samsung va renunta cel mai probabil la reclame pentru ca foarte multa lume se plange din cauza lor, insa mai mult ca sigur le va reactiva la un moment dat in viitor, asa cum nu a renuntat nici la reclamele din notificari.