LIDL Romania: SURPRIZA, Decizia Uriasa Anuntata catre Romani

LIDL Romania a anuntat o surpriza foarte mare pentru toti romanii, lantul de magazine luand multa lume prin surprindere cu decizia pe care a luat-o.

LIDL Romania concert

LIDL Romania i-a obisnuit pe romani cu foarte multe surprize bune, iar astazi vorbim despre una mare care intra in aceasta categorie, una de care ar trebui sa stie foarte multa lume pentru ca e ceva de mult asteptat. Mai exact, cei de la LIDL Romania aduc in Romania un concept care exista in alte tari, si a fost foarte popular in timpul pandemiei de Coronavirus, adica ideea ce concert drive-in, ceva ce sigur ati vazut prin unele reportaje TV.

LIDL Romania organizeaza la Romexpo Bucuresti un festival intitulat The Concert, si vorbim despre o serie de concerte care vor putea fi urmarit de catre participanti doar din masina. Ideea de concert drive-in e o deviatie de la cinematografele drive-in, pe care le-ati vazut in filme, adica locatii in care oamenii mergeau pentru a vedea filme, doar ca din masina, iar acum aceeasi idee este transferata de catre pandemia de Coronavirus si la concerte.

LIDL Romania: SURPRIZA Uriasa Anuntata pentru TOTI Romanii

LIDL Romania anunta ca The Concert se va desfasura in zilele de 19, 20, 21 iunie in parcarea principala de la Romexpi, si va aduce pe scena cativa dintre cei mai importanti artisti din Romania. INNA, Carla’s Dreams, Irina Rimes si nu numai, vor paticipa la The Concert, iar LIDL Romania spune ca biletele pot fi deja cumparate de catre cei interesati, deci nu va fi vorba despre o serie de concerte gratuite, iar preturile biletelor sunt destul de mari.

Nu-i așa că și ție ți-au lipsit evenimentele în această perioadă? 🎉 Ei bine, împreună cu Mastercard, te așteptăm pe 19,…

Publicată de Lidl Romania pe Joi, 11 iunie 2020

LIDL Romania sponsorizeaza concertul impreuna cu Mastercard, insa chiar si asa, preturile biletelor incep de la 100 de LEI per masina de maxim 4 persoane, insa per zi. Daca vreti sa vedeti toate cele trei concerte, platiti minim 300 de LEI, insa suma e impartita la 4 persoane, deci un cost de 75 de LEI pentru intregul festival de The Concert, si avand in vedere ca numarul de masini va fi limitat, sponsorizarea LIDL Romania si Mastercard acopera restul onorariilor artistilor.

LIDL Romania surprinde cu aceasta initiativa foarte interesanta pentru Romania, si biletele sunt deja vandute aproape in totalitate la unele categorii, deci grabiti-va sa cumparati unul inainte de a disparea.