Samsung GALAXY Note 20: CONFIRMARE pentru o Schimbare Mare

Samsung GALAXY Note 20 are confirmata o foarte mare schimbare care este pregatita de catre compania Samsung pentru clientii din intreaga lume.

Samsung GALAXY Note 20 carcase

Samsung GALAXY Note 20 are dezvaluita o prima confirmare importanta pentru o schimbare mare pe care compania Samsung o pregateste pentru toti clientii interesati de noul model de telefon. Mai exact, zilele trecute a fost anuntat faptul ca Samsung GALAXY Note 20 va avea un ecran plan in locui celor implementate in modelele anterioare, ceea ce desigur ca reprezinta o schimbare interesanta de strategie in raport cu modelele lansate in trecut.

Samsung GALAXY Note 20 are parte si de o prima confirmare pentru aceasta mare schimbare de design, iar asta pentru ca vedem si primele carcase facute de catre producatori chinezi de accesorii. Vorbim despre companii care au acces la schite preluate direct de la angajati Samsung, sau parteneri ai coreenilor, iar in baza lor sunt facute accesorii pentru Samsung GALAXY Note 20 care sunt in concordanta cu design-ul pe care il va avea versiunea finala a telefonului.

Samsung GALAXY Note 20: CONFIRMARE pentru o Schimbare Mare

Samsung GALAXY Note 20 carcase chinezi

Samsung GALAXY Note 20 are prezentate carcasele aici, nu versiunea Ultra, aceea urmand a fi usor diferita, mai ales ca va avea inclusiv o camera cu mai multi senzori de imagine, deci posibil si mai mare. E normal sa existe diferente de acest gen intre Samsung GALAXY Note 20 si modelul Ultra, iar carcasele pe care le vedem acum prezentate de catre chinezi vor ajunge in magazine impreuna cu telefoanele, inclusiv in Romania, asa ca poate le veti recunoaste in toamna.

Samsung GALAXY Note 20 carcase albe

Samsung GALAXY Note 20 va veni nu doar cu un ecran plat, in comparatie cu modelele anterioare telefonul vand deasemenea si o camera mult mai mare, procesor mai performant, baterie mai mare. Acestea sunt, desigur, doar unele dintre marile modificari pe care Samsung GALAXY Note 20 urmeaza sa le aduca pentru toti clientii, iar asta pentru ca vor exista imbunatatiri mari inclusiv pe partea software, dar mai multe vom afla in august.

Samsung GALAXY Note 20 va fi prezentat in cadrul unei conferinte online in cursul zilei de 5 august, conform informatiilor aparute pana acum, dar ar trebui sa fie lansat undeva pe la final de luna.