GTA 5: Decizia foarte IMPORTANTA Luata pentru TOTI Jucatorii

GTA 5 continuat

GTA 5 a avut saptamana aceasta anuntat ao decizie extrem de importanat pentru toti jucatorii din intreaga lume, ceva ce va avea un impact serios in cursul acestui an, si care ne arata cat de multa importanta ii acorda Rockstar Games acestui titlu care ii aduce si foarte multi bani.

GTA 5 urmeaza sa aiba parte de atentia Rockstar Games si in tot anul 2020, iar asta pentru ca o versiune speciala pentru Playstation 5 a fost anuntata in mod oficial, ceva ce putina lume credea ca va vedea, majoritatea asteptandu-se sa fie doar o portare pentru noua consola.

GTA 5 este totusi mult mai important pentru Take Two si Rockstar Games, decat pare la o prima vedere, iar acest lucru aduce pentru jucatori o amanare a lansarii GTA 6 pentru a prelungi dezvoltarea actualului titlu, care aduce venituri foarte mari pentru companii.

GTA 5 va ajunge pe Playstation 5 si pentru a le oferi multor jucatori posibilitatea de a isi continua experienta de joc pe noua consola cu tot ceea ce au obtinut pana acum in GTA Online, iar asta va ajunga inclusiv la cresterea vanzarilor pentru consola.

GTA 5 va fi pastrat deasemenea chiar si dupa lansarea GTA 6, cei de la Rockstar Games dorind sa le ofere oamenilor posibilitatea de a juca in tandem cele doua titluri oricat vor dori sa faca acest lucru, deci tot ceea ce obtineti acum nu va disparea prea curand.