Netflix: Anunt cu o Veste URIASA pentru Abonatii din Romania

Netflix a facut un anunt cu o veste uriasa pentru toti abonatii sai din Romania, iata ce se intampla pentru tara noastra si cat conteaza pentru noi.

Netflix includeri

Netflix a facut un anunt foarte interesant cu o veste uriasa pentru toti abonatii sai din Romania, una de care ar trebui sa stie toti cei care sunt dornici sa vada cat mai multe filme si seriale in platforma companiei. Mai exact, cei de la Netflix au dezvaluit care sunt noile filme si seriale lansate pentru toata lumea incepand de saptamana trecuta in cadrul platformei de streaming video la cerere, si vorbim despre foarte multe surprize bune.

Netflix a anuntat ca a fost lansat serialul Lenox Hill, pe car el promova de ceva vreme, insa si filmul Da 5 Bloods, despre care mai mult ca sigur ati auzit deca urmariti continutul companiei. Mai mult decat atat, sezonul 2 al seriei Dating Around a fost lansat de catre Netflix inclusiv in Romania, impreuna cu sezonul 4 al seriei F is for Family, asta in timp ce partea a patra a createi Alexa & Katie este deasemenea disponibila pentru noi.

Netflix: Anunt cu o Veste URIASA pentru Abonatii din Romania

Netflix a lansat deasemenea filmele The Search si The Woods, impreuna cu sezonul al treilea al serialului Marcella, seria Pokemon Journeys fiind deasemenea disponibila pentru toata lumea. Netflix: Anunt cu o Veste URIASA pentru Abonatii din Romania a mai lansat si alte cateva titluri interesante pentru abonatii din Romania, si nu numai, iar daca asteptati de ceva vreme lansarea vreunuia dintre aceste titluri, ei bine, acum le aveti disponibile.

S-aveți un weekend ✌🏻

Publicată de Netflix pe Vineri, 12 iunie 2020

Netflix a vorbit saptamana trecuta inclusiv despre marea problema a licentelor pe are nu le poate primi pentru chiar toate filmele si serialele pe care vrea sa le lanseze pentru abonatii sai. A explicat astfel lipsa unor titluri din biblioteca de continut pentru Romania, insa foarte multi dintre voi stiati deja ca Netflix nu are in tara noastra toate filmele si serialele din SUA, Germania, etc, tocmai pentru ca nu exista licente pentru ele si in tara noastra.

Netflix nu va rezolva prea curand aceasta problema care supara foarte multa lume, asa ca nu avem ce sa facem decat sa ne obisnuim cu faptul ca ea exista, si nimic mai mult.