WhatsApp: OFICIAL, Functie Extrem de IMPORTANTA Lansata Azi

WhatsApp a anuntat in mod oficial lansarea unei functii extrem de importante pentru utilizatorii din intreaga lume, iata ce este oferit in aplicatie.

WhatsApp transferare

WhatsApp a anuntat in mod oficial astazi lansarea unei functii foarte importante pentru utilizatorii din intreaga lume, ea trecand printr-un indelung proces de dezvoltare, care a durat cateva luni, dar iata ca totul a ajuns acum la final. WhatsApp a anuntat in sfarsit lansarea unei noi functii pentru transferuri de bani in interiorul aplicatiei pentru telefoane, iar Brazilia este prima tara in care acest sistem este oferit pentru sute de milioane de utilizatori.

WhatsApp prezinta mai jos cum arata noua interfata pentru transferurile de bani in interiorul aplicatiei de mesagerie, iar brazilienii vor putea trimite diverse sume de bani catre prietenii lor prin acest sistem. WhatsApp colaboreaza cu unele banci pentru a facilita folosirea sistemului, si deocamdata nu se percep comisioane pentru transferurile de bani pentru persoane fizice, insa companiile care primesc plati vor trebui sa plateasca un anumit comision pentru banii pe care-i incaseaza.

WhatsApp: OFICIAL, Functie Extrem de IMPORTANTA Lansata Azi

WhatsApp transferare bani

WhatsApp a lansat sistemul in Brazilia ca o surpriza, iar asta deoarece foarte multa lume se astepta ca lansarea sa aiba loc in India, acolo unde platforma e testata de cateva luni bune deja. Ei bine, din cauza problemelor pe care le are cu obtinerea de aprobari necesare pentru lansarea sistemului, WhatsApp a luat decizia de a incepe cu Brazilia, unde are cateva sute de milioane de utilizatori, deci incepe cu o piata din care poate invata foarte multe pentru a imbunatati sistemul.

“Suntem încântați să anunțăm că, începând de astăzi, aducem plăți digitale utilizatorilor WhatsApp din Brazilia. Oamenii vor putea trimite bani în siguranță sau pot face o achiziție de la o afacere locală fără a părăsi chatul. Am creat plăți în condiții de securitate, iar pentru a preveni tranzacțiile neautorizate va fi necesar un PIN special sau o amprentă digitală de șase cifre.”

WhatsApp le va permite astfel companiilor sa-si vanda produsele prin platforma sa, utilizatorii putand deja de ceva vreme sa vada cataloage cu produse ale companiiloar, dar acum le vor si putea cumpara. In functie de cum va decurge lansarea din Brazilia, WhatsApp va decide cum va fi lansat sistemul si in alte zone de pe glob, insa nu va faceti sperante ca el va ajunge foarte repede si prin Romania deoarece va amagiti serios cu el.

WhatsApp va lansa acest sistem pentru transferuri de bani in cele mai importante tari pentru platforma, adica acelea cu foarte multi utilizatori, care eventual au si bani de transferat.