Orange: Anuntul care a BLOCAT Clientii, ce Primesc GRATUIT

Orange a facut un anunt extrem de important pentru foarte multi clienti din Romania, iata ce le este oferit gratuit de catre operatorul de telecomunciatii.

Orange dublare

Orange a facut in aceasta dupa-amiaza un anunt foarte important pentru milioane de clienti din toata tara, iar asta in conditiile in care in ultima perioada a avut foarte multe surprize pentru ei. Mai exact, la doar cateva zile dupa ce a anuntat ca ofera bonus 100 GB de trafic de internet pentru toti clientii din Romania, cei de la Orange au anuntat astazi ca le ofera si dublu bonus de internet clientilor de cartele prepay care au o extraoptiune de minim 5 euro activa.

Orange le impune clientilor sa activeze o optiune de minim 5 euro incepand cu 15 iunie, deci daca aveti una activa, e posibil sa fie nevoie sa treceti la una superioara, sau inferioara, si veti primi 50 GB de internet bonus. Cei de la Orange nu explica foarte clar asta, dar nu spun ca ar fi necesara activarea unei noi cartele pentru a beneficia de oferta, astfel ca doat schimbarea optiunii actuale, sau activarea pentru prima oara a uneia noi, ar trebui sa fie suficiente.

Orange: Anuntul care a BLOCAT Clientii, ce Primesc GRATUIT

Orange dubleaza acest bonus de 50 GB de internet la 100 GB daca activarea optiunii se face din contul de client din MyOrange, deci daca activati direct de acolo, primiti traficul intreg pentru numarul vostru. Cei de la Orange nu spun daca acest bonus se cumuleaza cu celelalt de 100 GB pe care il pot primi si abonatii daca il activeaza din My Orange, insa in mod teoretic ar trebui sa se combine traficul, desi oricum vorbim despre o cantitate foarte mare oferita.

Orange are promotia cu dublarea traficului de internet valabila in perioada 15 iunie – 10 august, deci dupa aceasta perioada nu ca veti putea bucura de ceva similar, si veti ramane cu traficul standard. Desigur ca nu e exclus ca Orange sa aiba alte promotii pregatite pana atunci, asa ca profitati acum de ceea ce este oferit, si asteptati sa vedeti ce urmeaza sa mai fie oferit in continuare de catre operatorul de telecomunicatii pentru toti clientii sai.

Orange desfasoara aceasta promotie, in mod teoretic, pentru toti clientii sai din Romania, deci n-ar trebui sa aveti probleme in ceea ce priveste beneficierea de oferta grozava care este disponibila.