Fortnite: Sezonul 3 aduce SURPRIZE Mari pentru Toti Jucatorii

Fortnite a avut sezonul 3 lansat in mod oficial pentru jucatorii din intreaga lume, iar exact dupa cum spera foarte multa lume, vin si foarte multe surprize foarte bune pentru toti jucatorii, iar in clipul video de mai sus puteti vedea un trailer pentru update.

Fortnite a avut sezonul 3 in lucru de ceva vreme, insa cei de la Epic Games l-au amanat din cauza Coronavirus si a protestelor generate in SUA de uciderea lui George Floyd, insa acum lansarea a putut fi facuta, si vorbim despre multe noutati aduse pentru toata lumea.

Fortnite a adus o foarte mare schimbare prin inundarea intregii harti de catre cei de la Epic Games, iar asta a facut practic trecerea de la versiunea veche la cea noua a jocului, impreuna cu toate surprizele grozave care au fost pregatite de catre americani.

Fortnite are foarte mari zone din harta veche inundate, astfel ca unele dintre locatiile in care jucatorii isi desfasurau o buna parte activitate au disparut complet, dar in schimb au aparut alte activitati, impreuna cu noi vehicule, dar si noi arme.

Fortnite are un nou Battle Pass disponibil pentru jucatori incepand de acum, iar acesta vine si cu o serie de gratuitati pentru jucatori, inclusiv costume, si alte obiecte care pot fi folosite pentru bataliile pe care le poarta toata lumea, deci aveti cu ce sa va distrati.