Windows 10: Microsoft si Noua Decizie URIASA pentru PC-uri

Windows 10 are parte de o noua decizie foarte importanta anuntata de catre compania Microsoft, iata ce schimbare notabila a fost facuta de catre companie.

Windows 10 20h2

Windows 10 are o noua decizie de impact anuntata de catre cei de la Microsoft in cursul acestei zile, si vorbim despre ceva care ar trebui sa fie de interes pentru utilizatorii de calculatoare din intreaga lume in acest moment. Microsoft a decis ca versiunea 20H2 a Windows 10 poate intra deja in testare pentru cei care fac parte din programul Windows Insiders, astfel ca viitoarea actualizare majora a sistemului de operare incepe sa fie verificata inainte de a fi lansata.

Windows 10 va avea parte de modificari minore cu aceasta actualizare lansata de catre compania Microsoft, ceea ce a fost anuntat inclusiv pentru versiunea lansata in cursul lunii trecute, deci asteptarile trebuie sa fie moderate. Mai mult decat atat, Windows 10 urmeaza sa aiba implementata in mod nativ inclusiv noua versiune a browserului Edge bazat pe platforma Google Chrome, deci experienta de navigare pe internet, cu browserul nativ, ar trebui sa fie deasemenea destul de mult schimbata.

Windows 10: Microsoft si Noua Decizie URIASA pentru PC-uri

Windows 10 incepe sa aiba parte de actualizari cu tot mai putine noutati implementate, iar asta ca parte a dorintei celor de la Microsoft de a evita aparitia unor probleme care sa strice experienta de utilizare pentru PC-uri. Stiti deja ca Windows 10 a avut parte de numeroase probleme cu actualizarile mai importante care au fost lansate de-a lungul timpului, si cei de la Microsoft incearca sa ofere functii noi, si importante, mai rar, iar asa avem actualizari fara prea multa importanta.

Windows 10 va avea in actualizarea din toamna pus accentul pe imbunatatirea performantelor, dar si a experientei generale de folosire a PC-urilor, aceasta fiind grija principala a companiei, nu functiile importante. Desigur ca de aici pierd utilizatorii care sperau sa aiba parte de schimbari majore cu aceste actualizari, dar se pot intampla si lucruri de acest gen cand Microosft se uita mai mult la ideea de a face Windows 10 utilizabil, nu problematic.

Windows 10 va avea aceasta actualizare testata pana prin septembrie, sau octombrie 2020, iar dupa aceea ea va fi lansata in versiune publica pentru toata lumea, deci mai avem de asteptat pana cand va fi gata.