GMAIL: Noua Functie Neasteptata Lansata pentru Utilizatori

GMAIL are o noua functie neasteptata implementata de catre compania Google, iata de ce ne putem bucura cu totii chiar din acest moment in aplicatie.

gmail meet

GMAIL are o noua functie surpriza anuntata de catre compania Google pentru utilizatorii din intreaga lume, si vorbim despre o schimbare care cam era necesara pentru oamenii ce-i folosesc platforma de email. Vorbim despre faptul ca in cadrul GMAIL a fost integrata o noua functie care ofera posibilitatea de a initia apeluri prin Google Meet direct din telefoanele noastre mobile, totul functionand exact precum vedeti in imaginea de mai jos.

GMAIL are integrare pentru Meet implementata direct in aplicatia pentru iOS si Android chiar din momentul de fata, o sectiune separata fiind integrata pentru ca serviciul sa fie mai usor de folosit. Ideea celor de la Google de a implementa integrarea cu GMAIL vine dupa ce Zoom a devenit atat de popular in intreaga lume, si miscarea este una menita sa aduca pentru cei peste 1 miliard de utilizatori ai platformei de email acces la un sistem de videoconferinte foarte util.

GMAIL: Noua Functie Neasteptata Lansata pentru Utilizatori

GMAIL google meet

GMAIL are implementata integrare pentru Google Meet pentru ca serviciul a fost oferit gratuit incepand din aprilie pentru toata lumea, si acum cei de la Google vor sa profite de popularitatea sa. Integrand Google Meet in GMAIL, cei de la Google vor atrage cu siguranta mai multi utilizatori pentru platforma de videoconferinte, mai ales ca sectiunea apare acum in mod predefinit acolo, si trebuie eliminata in mod manual de catre utilizatori.

GMAIL are de ceva vreme promovata platforma de videoconferinte Google Meet, insa aceasta este cea mai mare schimbare pentru a o aduce in atentia tuturor oamenilor din intreaga lume. Avand in vedere ceea ce a facut Google acum, e usor de inteles de ce Google Meet ar trebui sa inregistreze un numar mult mai mare de utilizari multumita GMAIL, dar nu vom afla cat de mare va fi cresterea.

GMAIL are facuta schimbarea in cea mai recenta versiune a aplicatiei pentru iPhone si Android, astfel ca daca o instalati, o puteti vedea chiar din acest moment, si va puteti folosi gratuit de Google Meet.