GTA 6: Noi Vesti foarte PROASTE Privind LANSAREA Noului Joc

GTA 6 finalizare

GTA 6 are parte de o serie de vesti foarte proaste in legatura cu lansarea, iar de ceea ce se temeau foarte multi dintre jucatori, se pare ca ei nu scapa, iar asta pentru ca noi informatii de la un jurnalist cunoscut indica faptul ca pana prin 2022, cel mai devreme, nu vom vedea jocul.

GTA 6 a avut anuntat de catre acest jurnalist, cu aproximativ doua luni de zile in urma, faptul ca este intr-un stadiu incipient al procesului de dezvoltare, si ca va fi nevoie de cativa ani pentru ca titlul sa fie 100% pregatit pentru lansare in intreaga lume.

GTA 6 a avut confirmat acest zvon chiar recent, dupa ce in cadrul conferintei pentru prezentarea noilor jocuri dedicate Playstation 5 a fost dezvaluit faptul ca GTA 5 este pregatit intr-o versiune speciala care va fi lansata pentru noua consola undeva in a prima jumatate a anului 2021.

GTA 6 nu este, deci, in atentia Rockstar Games acum, atentia fiind direcitonata spre GTA 5, acest lucru fiind afisat si de catre jurnalist in cadrul podcast-ului Triple Click, si v-am spus deja inca de saptamana trecuta ca aceasta este realitatea in ceea ce priveste acest titlu.

“I will say, that I know a lot of people out there, especially a lot of avid GTA fans, probably skewing younger have been upset because I said that GTA 6 was in kinda early development and won’t be out for a few years. I think GTA 5 coming out next year to PS5 is evidence of that, [and if that isn’t evidence of a later GTA 6 release] then I don’t know what else is. Because GTA 6 is a ways away. Like, I wouldn’t expect that game until maybe the end of 2022, 2023. I think [that’s more realistic] for a game like that.”

GTA 6 nu este la fel de important precum banii adusi de GTA 5, iar cei de la Rockstar Games vor sa profite cat pot de mult de interesul foarte mare existent pentru platforma online, atat de mult incat au si extins povestea pentru a le da oamenilor noi locatii in care sa se distreze.