ING Bank: Anunt privind o foarte Mare SCHIMBARE din Romania

ING Bank a facut un anunt de interes cu privire la o schimbare importanta care a avut loc in Romania, iata ce a anuntat banca pentru toata lumea.

ING Bank adaptare

ING Bank a facut astazi un anunt privind o foarte mare schimbare care are loc in Romania, si e una care trebuia sa se intample de mult, pentru ca am intrat totusi intr-o era a digitalizarii. Mai exact, cei de la ING Bank citeaza un studiu facut recent in Romania, acesta anuntand faptul ca in urma pandemiei de Coronavirus intentia romanilor de a-si plati cumparaturile cu cardul mai des decat inainte a ajuns la 62%, un procent extrem de mare.

ING Bank a recomandat in toata perioada starii de urgenta, sau a celei de alerta, folosirea cardurilor bancare contactless, sau a telefoanelor, pentru platile din magazine, ceea ce unii au si inteles sa faca. Dezvaluirea acesta ne da de inteles ca ar trebui sa creasca substantial in Romania numarul de plati facute folosind carduri, sau telefoane, si ar trebui sa scada numarul platilor facute cu bancnote, sau monede, ceea ce nu e tocmai un lucru rau.

ING Bank: Anunt privind o foarte Mare SCHIMBARE din Romania

ING Bank ofera deja in Romania solutii de plata cu telefonul, una proprie numita ING Pay, si integrare pentru Apple Pay, insa alte banci au mers chiar mai departe de atat, oferind si alte solutii de plata mobila. Plata cu cardul contactless nu mai este de mult o necunoscuta pentru romani, insa pandemia de Coronavirus a accelerat rata de adoptie a acestei tehnologii in randul oamenilor, foarte multe persoane preferand sa evite sa foloseasca bancnote pentru plati.

Știi momentul acela când devii agitat pentru că primești rest și n-ai apucat încă să îl bagi în portofel, iar casierul…

Publicată de ING Romania pe Luni, 15 iunie 2020

ING Bank a mai prezentat diverse studii privind modul in care s-au modificat obiceiurile financiare ale oamenilor in timpul pandemiei de Coronavirus, insa acesta este unul dintre cele mai importante de care e bine sa stim. Respectand inclusiv recomandarea celor de la ING Bank, e bine sa faceti plati cardurile cat de mult puteti, sau cu telefoanele, care e fix acelasi lucru, bancnotele fiind cunoscute ca sursa mare de bacterii din cauza transferarii constante intre oameni.

ING Bank are mai multe detalii despre sistemele sale de plati mobile pe website-ul sau, ori in aplicatiile pentru telefoane mobile, deci e bine sa va informati acolo vis-a-vis de ele.