Samsung GALAXY Note 20 ULTRA: Cat de MARE va fi Pretul ?

Samsung GALAXY Note 20 ULTRA va fi lansat in vara, si iata cat de mare ar urma sa fie pretul telefonului asteptat de catre foarte multi oameni.

0

Samsung GALAXY Note 20 ULTRA pretul

Samsung GALAXY Note 20 ULTRA urmeaza sa fie lansat in vara acestui an de catre compania Samsung, iar foarte multi dintre fanii companiei coreene se intreaba cat urmeaza sa coste noul model de telefon. Avand in vedere ceea ce s-a intamplat in cazul Samsung GALAXY S20 ULTRA, e normal ca oamenii sa se intrebe cat de mare va fi “gaura” in buget daca vor dori sa cumpere noul model de telefon, iar raspunsul simplu este ca vor trebui sa cheltuie ceva din economii.

Samsung GALAXY Note 20 ULTRA ar trebui sa coste minim 1100 de euro, asa cum Samsung GALAXY S20 ULTRA a fost lansat la acest pret, iar asta pentru ca au fost implementate multe componente scumpe in acel model. Avand in vedere ca si Samsung GALAXY Note 20 ULTRA va avea multe dintre aceste componente, dar si unele noi, e de asteptat ca pretul de vanzare pentru acest model sa fie de minim 1100 de euro atunci cand va fi lansat, deci e bine sa aveti asta in vedere.

Samsung GALAXY Note 20 ULTRA: Cat de MARE va fi Pretul ?

Samsung GALAXY Note 20 ULTRA va fi unul dintre cele doua modele lansate de catre compania Samsung pentru clienti in vara acestui an, versiunea standard urmand a fi mai ieftina, asa cum este si normal. Diferenta de pret ar putea fi de minim 100 – 150 de euro intre cele doua modele, dar asta daca ne gandim ca Samsung GALAXY Note 20 ULTRA va costa numai 1100 de euro, ceea ce desigur ca nu este “batut in cuie” ci doar estimat in baza pretului seriei din primavara.

Samsung GALAXY Note 20 ULTRA urmeaza sa vina cu noua camera de 108 megapixeli din S20 Ultra, dar aparent fara zoom-ul de pana la 100X, insa ar trebui totusi sa aiba restul functionalitatilor. Este de asteptat ca si bateria din Samsung GALAXY Note 20 ULTRA sa fie mai mare decat cea a modelelor anterioare, ecranul sa fie usor imbuntatit fata de cel din S20 Ultra, iar separat de aceste modificari, ramane de vazut ce altceva important va fi oferit.

Samsung GALAXY Note 20 ULTRA ar urma sa fie prezentat in cadrul unui eveniment care va fi organizat online de catre cei de la Samsung pe 5 august, iar lansarea in magazine ar putea avea loc dupa 20 august.