Netflix: Filmul Horror care le-a dat COSMARURI Abonatilor

Netflix a publicat un nou film horror pentru abonatii din intreaga lume, iata cat de infricosator este, si de ce le-a dat cosmaruri multor oameni.

Netflix a avut recent publicat un nou film pentru abonatii din intreaga lume, iar daca este sa ne bazam pe afirmatiile unora dintre ei, acesta este atat de infricosator incat le-a generat cosmaruri unora dintre ei. Vorbim despre marturii ale oamenilor care spun ca acest film din cadrul platformei Netflix este atat de infricosator incat le-a generat probleme de somn dupa ce l-au vazut, insa desigur ca aici totul depinde foarte mult de persoana in sine, nu neaparat de productie.

Netflix a lansat un film horror care poarta denumirea Hereditary, iar mai sus puteti vedea un trailer pentru el, si in baza sa va puteti face o idee cu privire la ceea ce a speriat atat de multi oameni. Filmul Hereditary a fost prezentat la Sundance Film Festival, iar unii dintre cei care l-au vazut l-au considerat a fi unul dintre cele mai infricosatoare filme lansate vreodata, si cum Netflix are in biblioteca sa de continut titluri de acest gen, e normal ca oamenii sa vrea sa le vada.

Netflix: Filmul Horror care le-a dat COSMARURI Abonatilor

Netflix a lansat acest film in platforma sa la doi ani de zile dupa ce el a avut debutul in cinematografe, deci nu s-a prea grabit sa-l aduca, insa chiar si asa, nu e oferit in chiar intreaga lume, ci doar in anumite tari. In Romania cei de la Netflix nu au pus in distributie acest film, insa sunt destul de sigur ca ar exista inclusiv in tara noastra destule persoane dornice sa urmareasca aceasta pelicula, ea fiind mai mult decat interesanta pentru multi oameni.

Netflix vor avea in continuare filme de acest gen in cadrul platformei lor pentru ca ele sunt interesante pentru multi dintre abonatii care platesc in fiecare luna pentru continut. Desigur ca vor exista si oameni care vor avea cosmaruri din cauza acestui tip de filme, dar este alegerea fiecaruia ce urmareste in cadrul platformei, asa ca fiecare persoana trebuie sa fie constienta de ceea ce alege sa faca, si sa nu urmareasca filmele, daca le fac rau.

Netflix, pe de alta parte, continua politica de a aduce in Romania doar anumite filme si seriale, ceea ce desigur ca nu e tocmai o veste foarte buna pentru utilizatorii din tara noastra.