Zoom SURPRINDE cu o Veste la care Clientii NU Mai Sperau

Zoom securitate

Zoom surprinde pe toata lumea cu o veste la care clientii nu se mai asteptau, si nici nu mai sperau, iar asta pentru ca pana acum compania a dezvaluit planuri complet diferite in comparatie cu ceea ce a decis sa faca in acest moment.

Zoom a luat decizia de a le oferi un nivel ridicat de securitate pentru apeluri inclusiv utilizatorilor care folosesc in mod gratuit platforma de videoconferinte, nu doar celor care platesc abonamente, asa cum declarase cu doar cateva saptamani in urma.

Zoom va oferi E2EE ca o solutie de securitate pentru utilizatorii din intreaga lume incepand din iulie, cand o versiune beta a aplicatiei platformei de videoconferinte va fi oferita in mod gratuit pentru toata lumea, iar apoi va fi oferita si in format final.

“Astăzi, Zoom a lansat un design actualizat E2EE pe GitHub. De asemenea, suntem încântați să împărtășim faptul că am identificat o cale de înaintare care echilibrează dreptul legitim al tuturor utilizatorilor la confidențialitate și siguranța utilizatorilor de pe platforma noastră. Acest lucru ne va permite să oferim E2EE ca o funcție avansată de completare pentru toți utilizatorii noștri de pe glob – gratuit și plătit – menținând totodată capacitatea de a preveni și de a combate abuzurile de pe platforma noastră.”