Android: Schimbarea Extrem de IMPORTANTA Facuta de Google

Android are o schimbare extrem de importanta facuta de catre compania Google, iata ce ajunge pe telefoanele a sute de milioane de oameni din toata lumea.

android abonari

Android are o schimbare extrem de importanta facuta de catre compania Google pentru utilizatorii din intreaga lume, si vorbim despre ceva ce va avea impact pentru sute de milioane de oameni din intreaga lume. Mai exact, cei de la Google au luat decizia de a testa posibilitatea de a face abonamente prin Google Play Store fara a instala efectiv si aplicatia care permite inregistrarea respectivului abonament de la bun inceput, asa cum se intampla acum.

Android va avea, practiv, vandute aboamente pentru servicii chiar si in afara aplicatiilor care sunt distribuite prin Google Play Store, ceva fara precedent pentru o companie de acest gen. Google vrea sa lanseze aceasta noua modalitate de a inregistra abonamente pentru servicii, fara aplicatii instalate in telefoane si tablete, in momentul in care versiunea 11 a Android va fi pusa in distributie, deci nu avem foarte mult de asteptat dupa aparitia ei.

Android: Schimbarea Extrem de IMPORTANTA Facuta de Google

android abonari aplicatii

Android are aceasta functionalitate gandita pentru a simplifica foarte mult procesul de abonare la servicii, iar dezvoltatorii pot profita de ocazie pentru a gandi si promotii cu care sa atraga mai multi utilizatori. Desigur ca asta deschide calea si pentru foarte multe abuzuri, insa Google a gandit noua functionalitate pentru Android in ideea de a simplifica viata oamenilor, nu de a o face mai complicata, ceea ce desigur ca e o idee foarte buna in final.

“Biblioteca de facturare versiunea 3 deblochează posibilitatea utilizatorilor să descopere și să cumpere articole din afara aplicației dvs., cum ar fi în magazinul Play. Un exemplu este noua experiență de răscumpărare a codului promoțional cu abonament fără fricțiune. Acum, când oferiți coduri promoționale pentru încercări gratuite de abonare, utilizatorii le pot răscumpăra cu ușurință în magazinul Play – chiar dacă aplicația dvs. nu este încă instalată. Este o simplă răscumpărare, abonare și instalare a experienței care reduce efortul necesar pentru ca utilizatorii să meargă.”

Android va avea un buton separat de instalare pentru ca abonamentele pentru servicii sa fie activate automat impreuna cu o promotie de proba, aceasta optiune fiind disponibila chiar acum. Pentru abonarea directa la servicii fara instalarea aplicatiei pentru Android, cei de la Google probabil ca vor oferi in Google Play Store o optiune separata, insa deocamdata nu exista chiar atat de multe detalii cu privire la ceea ce urmeaza sa fie facut.

Android are deasemenea impuse noi reguli care usureaza procesul de anulare al abonamentelor facute prin aplicatii, totul fiind gandit ca un pachet de masuri menit sa ajute utilizatorii din intreaga lume.