BANCA Transilvania: Anunt pentru Clienti, SURPRIZA de Astazi

BANCA Transilvania a facut astazi un anunt important pentru toti clientii sai din Romania, iata ce surpriza este oferita exclusiv azi pentru toata lumea.

BANCA Transilvania karaoke

BANCA Transilvania a facut un nou anunt pentru toti clientii sai din Romania, si vorbim despre o noua surpriza foarte buna care vine pentru toti cei care ii folosesc serviciile in tara noastra. Mai exact, BANCA Transilvania a anuntat ca astazi va organiza o noua sesiune a BT Pay Day, adica un nou concurs in cadrul caruia le va oferi posibilitatea clientilor de a castiga un premiu daca ii folosesc aplicatia mobila pentru tranzactiile obisnuite.

BANCA Transilvania si-a anuntat clientii ca doar astazi au posibilitatea de a castiga un set de karaoke pe care-l pot folosi in propria casa, sau oriunde altundeva, pentru distractii cu prietenii. Ca de obicei, BANCA Transilvania le cere clientilor sa faca plati cu telefonul, donatii, sau transferuri de bani folosind aplicatia BT Pay, aceasta fiind conditia impusa pentru participarea la acest concurs cu un premiu inedit, care ina ceasta perioada poate fi si foarte util.

BANCA Transilvania: Anunt pentru Clienti, SURPRIZA de Astazi

BANCA Transilvania vine cu aceasta surpriza pentru ca exista foarte multi romani care folosesc aplicatia BT Pay, dar si pentru ca inca exista foarte multi care nu o folosesc. BT Pay Day este un concurs regulat pe care cei de la BANCA Transilvania il organizeaza pentru clientii din toata Romania, si oricine se poate inscrie pentru a avea sansa de a castiga premium de astazi, banca schimband in mod regulat premiile pe care le ofera pentru clientii sai.

Deja știi că ești un rockstar când plătești cu telefonul, dar acum poți deveni un rockstar și acasă. 🎤 Pentru că #BTPAY…

Publicată de Banca Transilvania pe Miercuri, 17 iunie 2020

BANCA Transilvania a avut succes destul de mare cu acest concurs pentru ca exista foarte multi oameni dornici sa se inscrie prin simpla folosire a unei aplicatii de care oricum au nevoie zilnic. BANCA Transilvania stie ca oamenii sunt dornici sa se foloseasca de aceasta aplicatie, iar decizia de a avea un concurs de acest gen pentru clienti este una foarte buna, si daca nu participati astazi, in alta zi nu veti avea ocazia de a mai castiga acest premiu.

BANCA Transilvania va continua seria concursurilor si in perioada urmatoare, insa premiile vor fi diferite de fiecare data, desi conditiile de participare nu se vor schimba in vreun fel.