GTA 5: Jucatorii SUPARATI din cauza unei Decizii IMPORTANTE

GTA 5 suparare

GTA 5 are foarte multi jucatori din intreaga lume foarte suparati din cauza unei decizii importante care a fost luata de catr Rockstar Games si Take Two, iata ce nu este pe placul celor care cheltuie bani in mod constant in cadrul platformei online a companiei.

GTA 5 are fanii din intreaga lume suparati din cauza faptului ca se continua dezvoltarea acestui titlu pentru Playstation 5 in locul lansarii GTA 6, iar acest lucru ar putea costa destul de mult companiile americane in materie de interes atat pentru titlul actual, cat si pentru cel nou.

GTA 5 ar trebui sa vina cu o extindere a povestii jocului, si foarte multe noutati importante pentru a fi acceptat de catre jucatori, majoritatea aratandu-si doar dezamagirea, deocamdata, vis-a-vis de ceea ce a fost anuntat de Take Two si Rockstar Games.

GTA 5 va avea grafica imbunatatita majora pentru noua versiune care este in lucru acum, va avea intr-o anumita masura extinsa povestea cu adaugarea de locatii noi, insa per total nu au fost oferite informatii foarte clare cu privire la schimbarile care urmeaza sa ajunga la noi.

GTA 5 este un joc extrem de important pentru Rockstar Game si Take Two, insa se pare ca banii adusi de versiunea online sunt, in final, mult mai importanti decat cei pe care-i genereaza lansarea GTA 6, si oferirea celei platformei online pentru joc.