DIGI Mobil: Decizia de IMPORTANTA Anuntata pentru Romania

DIGI Mobil a luat o decizie importanta pentru romani pe care a si anuntat-o inca din cursul zilelor trecute, iata ce se intampla in tara noastra.

DIGI Mobil reactie

DIGI Mobil reactioneaza din nou la actiunile pe care le iau concurentii sai din Romania in scopul de a atrage cat mai multi clienti in propriile retele de telecomunicatii, si masura este una importanta. Mai exact, DIGI Mobil a decis sa faca o noua campanie majora de atragere de clienti in propria retea de telefonie mobila, insa ea este combinata mai mult ca sigur si cu oferte pentru alte servicii pe care le ofera grupul de telecomunicatii DIGI pentru clientii romani.

DIGI Mobil va avea in cadrul acestei campanii mai mult ca sigur oferite abonamentele “optime” la preturi foarte avantajoase, adica reduceri lunare de, cel mai probabil, 50% pentru incheierea de contracte pe mai multe luni. Aceasta a fost in ultimii ani oferta standard pe care a facut-o DIGI Mobil pentru clientii care erau dornici sa vina in reteaua sa mobila din Romania, si e greu de crezut ca lucrurile vor sta diferit cu aceasta campanie care e pregatita.

DIGI Mobil: Decizia de IMPORTANTA Anuntata pentru Romania

DIGI Mobil era nevoit sa reactioneze in urma ofertelor neasteptat de bune facute de catre cei de la Telekom pentru a trage clienti in retea, si sunt sigur ca vor fi promotii pe masura asteptarilor. DIGI Mobil nu a prea avut oferte foarte diversificate de-a lungul timpului, concentrandu-se in principal pe promotii cu 6 luni de 50% reducere la abonamente incheiate pe 2 ani de zile, si este cel mai probabil sa vedem fix acelasi lucru oferit inclusiv acum de opertor.

DIGI Mobil va oferi cel mai probabil si telefoane fara avans, plus rate fara dobanda, desigur cu oferte limitate, pentru a atrage noi clienti, deci in mare cam asta ar trebui sa fie oferta pe care o va anunta. Daca suntem sinceri, cam asta are si Telekom, de exemplu, oferit pentru clientii sai, deci DIGI Mobil va contra in fix acelasi mod, iar per total vorbim despre un raspuns destul de asteptat pentru tentativele grupului german de a-si creste portarile.

DIGI Mobil a dezvoltat in acelasi timp inclusiv o vasta retea de telecomunicatii 2G care se intinde in intreaga tara, iar asta separat de cea mai mare retea 5G pe care a facut-o deja in Romania.