Planeta Neptun: NASA face Anuntul INCREDIBIL, Mult Asteptat

Planeta Neptun este in centrul unui anunt incredibil venit de la NASA, iata ce a anuntat agentia spatiala americana, si cat de important este pentru noi.

Planeta Neptun triton

Planeta Neptun este in centrul unui anunt extrem de important venit acum de la NASA, agentia spatiala americana facand intr-un final un anunt foarte important care era asteptat de si mai multa vreme. Cei de la NASA propun o noua misiune catre planeta Neptun, care nu o va viza in mod cirect, ci luna Triton, dar cu toate acestea, nava spatiala care va ajunge acolo va intr ainclusiv in orbita planetei pentru a inregistra noi imagini cu privire la aceasta.

Planeta Neptun a fost vizitata o singura data, acum trei decenii, de catre o nava spatiala trimisa de catre NASA, iar luna Triton a fost unul dintre obiectivele care au fost monitorizate de catre aceasta. Desi planeta Neptun si luna sa se afla la o distanta foarte mare in raport cu soarele, cei de la NASA spun ca ea este totusi activa, si vor sa afle ce anume din interiorul sau genereaza aceast activitate pentru ca nu primeste lumina de la steaua din centrul sistemului solar.

Planeta Neptun: NASA face Anuntul INCREDIBIL, Mult Asteptat

Planeta Neptun triton propunere

Planeta Neptun are prezentat mai sus planul pe care cei de la NASA l-au gandit pentru a vizita corpul cosmic, si puteti vedea ca vorbim despre o viziune foarte indrazneata cu privire la ceea ce ar trebui facut. Planeta Neptun are langa ea o luna care este complet neobisnuita pentru zona din sistemul solar in care este plasata, iar asta ridica si mai multe semne de intrebare vis-a-vis de existenta sa, insa NASA e hotarat sa le explice pe toate cat mai curand.

Planeta Neptun a ramas cu foarte multe mistere nerezolvate de catre NASA, iar misiunea Trident, care este propusa de catre agentia spatiala americana, ar trebui sa rezolve si multe dintre aceste necunoscute. Desigur ca deocamdata misiunea pentru a vizita planeta Neptun este doar la stadiul de propunere deocamdata, insa e foarte posibil sa primeasca finantarea de care are nevoie pentru a fi pusa in aplicare cat se poate de repede.

Planeta Neptun nu va fi revizitata prea curand totusi, fiind nevoie de ani de pregatire, si ani de calatorie, deci poate peste vreun deceniu va ajunge nava spatiala in coltul atat de indepartat al sistemului solar.