DACIA Duster: Modelele SPECIALE Lansate de Renault (VIDEO)

DACIA Duster are lansate noi modele speciale de catre compania Renault, iata ce a fost pus in vanzare pentru clienti, si ce fel de noutati aduc.

DACIA Duster a fost lansat doua noi modele speciale de catre cei de la Renault, producatorul francez extinzand gama cu unele noutati care deocamdata in Romania nu se prea regasesc printre schimbari. Puteti vedea in clipul video de mai sus despre ce modificari este vorba, DACIA Duster fiind vanduta in zona Orientului Mijlociu sub brand-ul Renault, iar schimbarile sunt gandite special pentru a face masina mai atractiva pentru clientii de acolo.

DACIA Duster este vandut in doua editii speciale in Orientul Mijlociu, una Sports Edition, si una Urban Edition, ambele avand caracteristici speciale care nu par sa se regaseasca si la modelele europene. Noile versiuni speciale ale DACIA Duster par sa fi fost gandite cu unele modificari mici de design in comparatie cu ceea ce vedem prin Europa, si e posibil ca alte mici modificari sa fie facute la interior, dar separat de asta e improbabil sa mai existe altceva.

DACIA Duster: Modelele SPECIALE Lansate de Renault (VIDEO)

DACIA Duster nu are prezentate detalii despre aceste noi modele in clipul video de mai sus, acesta fiind doar un teaser pentru lansarea modelelor, si nimic mai mult, iar pe website-ul Renault de acolo detaliile cam lipsesc. Chiar si asa, e interesant ce face Renault pentru clientii din Orientul Mijlociu, acestia bucurandu-se de versiuni speciale ale DACIA Duster inainte ca ele sa fie lansate in alte piete, sau cel putin aceasta pare sa fie situatia in acest moment.

DACIA Duster nu are parte aici de o lansare a modelului facelift pe care il asteapta foarte multa lume, ci doar despre modele speciale care sunt puse in vanzare pe piata de acolo. Este cunoscut faptul ca modelele DACIA Duster vandute sub brand-ul Renault au parte de caracteristici imbunatatite in comparatie cu modelele vandute sub brand-ul producatorului roman, iar aceasta situatie nu este una recenta, ci dateaza de ani si ani de zile.

DACIA Duster va fi imbunatatita inclusiv in Romania de indata ce noul model facelift va fi lansat, insa deocamdata nu se stie foarte clar cam cand ar trebui sa se intample acest lucru.