Politia Romana: Anuntul care a surprins foarte multi romani

Politia Romana furt avioane

Politia Romana a facut astazi un anunt care a luat prin surprindere foarte multi romani, iar asta pentru ca autoritatile au reusit sa destructureze o retea de 59 de persoane care s-a specializat pe furtul de produse de lux care ajungeau in avioanele ce plecau din Romania.

Politia Romana a participat la o ancheta in urma careia au fost arestat angajati ai ISU, ai companiei Aeroporturi Bucuresti, si nu numai, acestia reusind sa fure produse in valoare de aproape 800.000 de euro inainte de a fi prinsi de catre autoritati.

“Din probatoriul administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că mai mulți angajați ai unei societăți comerciale ar fi sustras sau însușit produse alimentare, produse cosmetice, parfumuri, produse de marochinărie, bijuterii, ceasuri și alte produse destinate comercializării la bordul aeronavelor.

Bunurile în cauză ar fi fost comercializate de către alte persoane, care ar fi avut cunoștință despre proveniența ilicită a acestora.

Se efectuează percheziții sub coordonarea Parchetului Militar București. Au avut loc 28 de percheziții în București și Ilfov, iar persoanele în cauză urmează să fie aduse la audieri. Având în vedere că dosarul este la noi, printre persoanele vizate se află și militari.”

Cum „ulciorul nu duce de multe ori la apă”, 59 de persoane vor fi conduse la audieri, pentru că ar fi sustras produse de…

Publicată de Politia Romana pe Joi, 18 iunie 2020