Vodafone: Anunt IMPORTANT, TOTI Clientii din Romania Vizati

Vodafone a facut astazi un anunt foarte important pentru toti clientii sai din Romania, iata ce trebuie sa stii daca est un beneficiar al serviciilor sale.

Vodafone centre

Vodafone a publicat astazi in sfarsit un anunt foarte important pe care clientii il asteptau inca de pe la sfarsitul lunii martie, dar e bine ca intr-un final s-a ajuns si la acest pas. Cei de la Vodafone au confirmat astazi in mod oficial faptul ca au redeschis magazinele din mall-urile din Romania, iara sta pentru ca mall-urile au fost deasemenea redeschise incepand cu 15 iunie, deci era normal ca si operatorul sa isi reinceapa activitatea in cadrul lor.

Vodafone a fost obligata sa inchida magazinele atunci cand s-au inchis si mall-urile, insa acum le redeschide cu impunerea unor masuri de distantare sociala, asa cum s-a intamplat de altfel si in cazul bancilor. Este obligatorie purtarea mastii in magazinele Vodafone din mall-uri, dar purtarea mastii e obligatorie in intreaga incinta a acestor spatii comerciale, deci clientii trebuie ricum sa respecte aceasta masurai de siguranta indiferent pe unde merg.

Vodafone: Anunt IMPORTANT, TOTI Clientii din Romania Vizati

Vodafone spune deasemenea faptul ca numarul de persoane care va fi permis in interiorul magazinelor sale va fi restrictionat pentru ca o distanta suficienta sa fie pastrata intre clienti. In mod teoretic, programul tuturor acestor magazine Vodafone ar trebui sa fie cel vechi, adica atat timp cat este deschis mall-ul, ar trebui sa fie deschis si magazinul, deci ar trebui sa puteti rezolva orice fel de probleme cat este ziua de lunga, desi n-ar trebui sa va grabiti sa mergeti acolo.

Împreună cu mall-urile din țară s-au redeschis și magazinele Vodafone din acele locații.Vă așteptăm cu toate măsurile…

Publicată de Vodafone Romania pe Miercuri, 17 iunie 2020

Vodafone le recomanda in continuare oamenilor sa mearga in magazinele sale doar daca alta solutie pentru a rezolva o problema nu este posibila, iar asta pentru ca vizitarea lor aduce si riscul unei posibile infectari. In aceasta idee, Vodafone vine in continuare cu recomandarea de a folosi cat mai mult posibil solutiile sale digitale pentru a se rezolva orice fel de probleme pe care le au oamenii, deci nu va grabiti sa mergeti in magazine daca nu e necesar acest lucru.

Vodafone are in cadrul website-ului sau si o lista cu toate magazinele care au fost deschise, astfel ca stiti si unde puteti merge sa rezolvati orice fel de probleme, daca este necesar acest lucru.