WhatsApp: Functie SURPRIZA Lansata Astazi pentru Telefoane

WhatsApp a lansat astazi o noua functie surpriza pentru miliardele de utilizatori din intreaga lume, iata ce este distribuit pentru toate telefoanele acum.

WhatsApp complet

WhatsApp a inceput sa distribuie astazi o noua functie surpriza pentru telefoanele din intreaga lume, si vorbim despre ceva ce cu siguranta ar fi foarte util pentru unii dintre utilizatorii sai. Mai exact, vorbim despre o noua functie pentru apelurile video in grup pe care WhatsApp a lansat-o incepand cu aceasta seara, ea fiind distribuita pentru telefoanele mobile iPhone si Android din intreaga lume chiar in aceste momente, deci ar putea fi activa si la voi.

WhatsApp a lansat o noua functie pentru apeluri video in grup care ne ofera optiunea de a vedea pe intregul ecran unul dintre contactele care participa la respectiva videoconferinta. Ideea din spatele functiei este una foarte buna, iar asta pentru ca daca o persoana vorbeste, sau arata ceva, in cadrul unei conversatii video in grup prin WhatsApp, atunci vom putea vedea mult mai usor ceea ce este transmis de catre ea, daca apare pe intregul ecran.

WhatsApp: Functie SURPRIZA Lansata Astazi pentru Telefoane

WhatsApp nu a dat in vreun moment de inteles ca are in lucru o asemenea functie pentru utilizatorii din intreaga lume, deci vorbim despre ceva care s-ar putea dovedi a fi extrem de util pentru noi. Desigur ca pentru a va folosi de aceasta functie speciala e necesar sa si faceti apeluri video in grup, ceea ce nu toata lumea face, dar macar exista in momentul de fata optiunea de a beneficia de o asemenea functionalitate in folosirea aplicatiei de mesagerie.

WhatsApp a extins cu nu foarte mult timp in urma sistemul de apeluri video in grup, implementand inclusiv suport pentru Messenger Rooms in ideea de a face experienta si mai buna. Foarte multe persoane au apreciat ideile celor de la WhatsApp cu privire la aceste modificari, si e bine ca sistemele sunt totusi imbunatatite in continuare pentru ca noi sa avem parte de o experienta cat se poate de buna in folosirea platformei de mesagerie acum.

WhatsApp va avea nevoie de cateva zile pentru a extinde functionalitatea la nivel global pentru cele 2 miliarde de utilizatori din intreaga lume, asa ca trebuie sa avem rabdare pentru ca ea sa fie oferita.