Vodafone Romania: Anuntul URIAS pentru MILIOANE de Clienti

Vodafone Romania are un anunt de interes pentru milioane de clienti din toata tara, iata ce spune operatorul pentru toti dintre ei chiar acum.

Vodafone Romania upgrade

Vodafone Romania a facut un anunt foarte important pentru milioane de clienti din Romania, unul care vine ca o surpriza foarte interesanta, iar asta pentru ca e un fel de contra la ceea ce se intampla in piata telecom. Mai exact, cei de la Vodafone Romania si-au anuntat clientii de cartele prepay in legatura cu faptul ca daca renunta la cartela pentru abonament, primesc un beneficiu foarte util, in special in aceasta perioada in care ne deplasam mai mult.

Vodafone Romania si-a anuntat clientii de cartele prepay, cateva milioane la numar, ca daca fac un upgrade la un abonament au posibilitatea de a primi beneficiile abonamentului RED 14 la pretul de doar 10 euro, cu 4 euro reducere. RED 14 le aduce clientilor internet nelimitat in reteaua 4G+ a operatorului, 6.72 GB de internet in roaming, nelimitat minute si SMS-uri in Romania, plus 600 de minute internationale, dar nu au acces la reteaua 5G.

Vodafone Romania: Anuntul URIAS pentru MILIOANE de Clienti

Vodafone Romania vine practic cu o oferta mai buna, teoretic, decat ceea ce primesc clientii atunci cand folosesc cartelele prepay, dar totul depinde de ceea ce au nevoie oamenii. La optiunea de 10 euro pentru cartele, cei de la Vodafone Romania le ofera clientilor 100 GB de internet mobil, 2000 de minute in Romania si 1000 internationale, plus trafic nelimitat in WHatsApp, Facebook + alte aplicatii, si minute nelimitate catre Vodafone Italia.

Vodafone Romania le cere clientilor sa faca un upgrade care poate pentru unii nu merita, insa pentru altii internetul nelimitat ar putea fi util, desi 100 GB sunt extrem de greu de consumat intr-o luna, iar numarul de minute oferite e oricum mare. Vodafone Romania incearca sa aduca mai multi clienti la abonamente, insa e destul de dificil din moment ce ofertele nu sunt tocmai dintre cele mai bune, lucru care poate tine unii clienti la optiunile cartelelor preplatite.

Vodafone Romania are milioane de clienti cu cartele preplatite, iar pentru a atrage mai multi la abonamente ar trebui sa aiba oferte total superioare, dar in acest caz lucrurile nu sunt complet asa.