Android: Cea mai BUNA FUNCTIE Noua a Google pentru Telefoane

Android urmeaza sa aiba una dintre cele mai bune functii noi oferite de catre Google pentru telefoane, iata ce va primi toata lumea foarte curand.

Android are o noua functie extrem de buna implementata in versiunea 11 de catre cei de la Google, compania americana explicand totul in clipul video de mai sus, si vorbim despre ceva ce putini credeau ca vor vedea. Mai exact, incepand cu versiunea 11 a Android este implementata o noua functie care nu va sterge imediat fisierele pe care utilizatorii aleg sa le stearga din telefoane, sau tablete, ci ele vor fi tinute intr-un “cos de gunoi”, de unde pot fi recuperate.

Android are practic implementat un “cos de gunoi”, asa cum exista in sistemele de operare pentru calculatoare, iar multumita lui vom putea recupera fisiere pe care le-am sters din greseala, sau intentionat, dar le vrem inapoi. Clipul video de mai sus explica aceasta implementare facuta de catre cei de la Google pentru versiunea 11 a Android in ceea ce priveste aceasta functie noua, si ea aduce pentru telefoane o masura de siguranta pentru recuperarea de date.

Android: Cea mai BUNA FUNCTIE Noua a Google pentru Telefoane

Android nu are deocamdata aplicatii care sa permita exploatarea acestei functii pentru utilizatori, insa asta si pentru ca Google, probabil, nu o considera a fi 100% pregatita. Ea va fi cu siguranta pregatita pana in momentul in care versiunea 11 a Android va fi lansata in mod public, si in mod teoretic, ar trebui sa existe fie o aplicatie, fie o sectiune in aplicatia de setari, care sa permita recuperarea rapida a fisierelor sterse de catre noi.

Android poate avea vizualizate fisierele salvate in acest “cos de gunoi” folosind aplicatiile care permit vizualizarea fisierelor interne din telefoane, dar nu pot fi recuperate toate asa. Va fi mai mult ca sigur nevoie de o procesura speciala pentru ca aceasta functionalitate sa poata fi folosita asa cum trebuie, iar in cazul Android vorbim despre ceva ce va fi oferit mai mult ca sigur de catre compania Google pentru toti utilizatorii in versiunea finala a actualizarii.

Android va avea versiunea 11 lansata undeva prin septembrie de catre cei de la Google, iar asta pentru ca prezentarea a fost amanata cu o luna, deci si lansarea ar trebui sa fie amanata deasemenea.