GTA Online: Anuntul cu SURPRIZE MARI pentru Toti Jucatorii

GTA Online surprize

GTA Online, versiunea GTA 5 care se joaca in serverele celor de la Rockstar Games, are parte de un anunt foarte interesant, cu surprize mari pentru jucatorii din intreaga lume, unul care ne prezinta cateva dintre beneficiile pe care le avem in cadrul sau.

GTA Online are anuntata “saptamana vitezei” de catre cei de la Rockstar Games, iar asta inseamna ca vorbim despre foarte multe curse, si despre foarte multe premii pe care le primesc cei care au masinile cele mai puternice, si castiga intrecerile.

GTA Online ofera recompense duble pentru castigarea curselor de masini Open Wheel la care participa jucatorii activi in cadrul platformei, in timp ce in cazul Parachute Races sunt oferite recompense triple, ceea ce va poate aduce foarte multi bani.

GTA Online ofera in mod constant premii foarte bune pentru jucatorii care sunt activi in mod constant in serverele celor de la Rockstar Games, iar acum vorbim despre noi recompense, dar si despre noi premii separate oferite pentru castigatori.

GTA Online urmeaza sa aiba si multe alte recompense oferite in perioada urmatoare, iar asta pentru ca interes foarte mare pentru titlu inca exista, mai ales ca el va avea lumea virtuala extinsa pentru Playstation 5, si vor urma deasemenea alte surprize mari.