BANCA Transilvania: Clientii Vizati de un IMPORTANT Mesaj

BANCA Transilvania a publicat un mesaj foarte important care ii vizeaza pe toti clientii sai din Romania, iata ce are de spus, si ce trebuie sa stii.

BANCA Transilvania distantare

BANCA Transilvania a publicat un mesaj extrem de important care ii vizeaza pe toti clientii sai din Romania, si e vorba despre ceva ce toata lumea ar trebui sa aiba in vedere, indiferent al cui client este. Cei de la BANCA Transilvania le recomanda in continuare tuturor clientilor din Romania sa ii viziteze oricare dintre agentiile din tara doar daca au o problema urgenta de rezolvat, ceva ce spunea si in perioada starii de urgenta.

BANCA Transilvania si-a redeschis recent agentiile din toata tara, inclusiv cele din marile, sau mai micile, centre comerciale, insa primele zile au adus si aglomeratie cu multi clienti veniti la ele. Acum BANCA Transilvania le recomanda clientilor sa evite deplasarile care nu sunt importante, sau urgente, si asta nu doar in ceea ce-i priveste agentiile, ci in general, pentru ca noul Coronavirus este, din nou, o problema tot mai mare in Romania.

BANCA Transilvania: TOTI Clientii Vizati de un Mesaj IMPORTANT

BANCA Transilvania a avut in perioada starii de urgenta grija sa le ofere clientilor din Romania posibilitatea de a isi rezolva online cam toate problemele pe care le-au avut, sau chiar sa deschida conturi, la nevoie. Aceasta situatie ramane inclusiv in starea de alerta, mai ales ca numarul de infectari cu noul Coronavirus ramane ridicat in Romania, iar dupa cum se prezinta situatia, nu va scadea prea curand, ba din contra.

Recomandarea noastră este să folosești cât mai mult soluțiile alternative de banking – sunt mai rapide, mai sigure și mai simple.#SaAuzimdeBine

Publicată de Banca Transilvania pe Marţi, 16 iunie 2020

BANCA Transilvania impune masuri de protectie in agentiile sale, adica purtatul mastii, sau dezinfectarea periodica, insa chiar si asa, le recomanda oamenilor sa nu vina pentru a rezolva vreo problema, daca nu exista o urgenta reala. In Romania sunt impuse masuri sanitare de ceva vreme, iar toate companiile sunt obligate sa le asigure clientilor siguranta in sediile sale, dar e nevoie si ca oamenii sa fie constienti de gravitatea situatiei cu care se confrunta tara noastra.

BANCA Transilvania isi va tine in continuare agentiile deschise pana in momentul in care se va decide vreo alta masura de restrictie de catre autoritati, dar totusi, ramaneti acasa daca nu aveti ceva cu adevarat important de facut.