Vodafone: Anunt URIAS Asteptat de multi Clienti din Romania

Vodafone a facut un anunt urias care a fost asteptat de catre foarte multi clienti din Romania, iata ce a dezvaluit operatorul de telecomunicatii acum.

Vodafone serie

Vodafone a facut astazi un anunt important pe care foarte multi dintre clientii sai din Romania il asteptau de ceva vreme, iar multi dintre ei se vor putea bucura de surpriza chiar de azi. Cei de la Vodafone au anuntat ca incepand de astazi vor fi transmise meciurile din Seria A pe canalele Look Plus, adica toti romanii vor avea posibilitatea de a vedea vedetele fotbalului italian intrecandu-se iar in meciurile din competitia locala.

Vodafone transmite posturile Look TV prin intermediul abonamentelor de televiziune care sunt disponibile pentru clientii din Romania, iar toti cei care asteptau inceputul Seria A, se pot bucura. Vodafone a inceput sa transmita Premier League de zilele trecute, dupa ce a inceput competitia, iar ea este transmisa pe Eurosport, iar de acum Seria A revine la televizor pentru ca italienii au decis sa reia fotbalul in tara.

Vodafone: Anunt URIAS Asteptat de multi Clienti din Romania

Vodafone le recomanda romanilor sa se uite cu atentie la canalele Look Plus, sau Sport, atat in versiunile standard, cat si in cele HD, iar prin intermediul lor vor putea urmari toate partidele de fotbal. Cristiano Ronaldo, Zlatan Ibrahimovic, Paulo Dybala, si multi altii se intrec in Seria A incepand de astazi, iar Vodafone va permite vizualizarea canalelor atat pe televizoare, cat si prin intermediul platformei sale Vodafone TV, deci veti avea ce sa urmariti daca sunteti microbisti.

Ciao, Serie A!Din 20 iunie, Cristiano Ronaldo, Zlatan Ibrahimovic sau Paulo Dybala vor fi invitați obișnuiți în…

Publicată de Vodafone Romania pe Sâmbătă, 20 iunie 2020

Vodafone nu prea a avut vreun rol la reluarea Seria A, insa ii bucura pe clienti cu anuntul ca incepe sa transmita meciurile de campionat pentru toti clientii care platesc abonamente de televiziune in Romania in momentul de fata. Vorbim despre o veste foarte buna care vine, dupa cum v-am spus deja, la doar cateva zile dupa ce a fost luata decizia de a reincepe si Premier League, astfel ca aveti posibilitatea de a urmari doua competitii sportive de mare anvergura.

Vodafone nu are in grila si posturile Digi Sport, altfel ati fi putut vedea inclusiv La Liga, sau Bundesliga, alte doua ligi de fotbal foarte importante in care puteti vedea deasemenea multe vedete “la lucru”.