Netflix: Abonatii din Romania Bucurati de un GROZAV Anunt

Netflix a facut un nou anunt grozav pentru toti abonatii din Romania, si vorbim despre noi vesti foarte bune de care ne putem bucura cu totii.

Netflix sinner

Netflix vine astazi cu o noua veste foarte buna pentru toti clientii sai din Romania, iar asta in conditiile in care oamenii asteapta cu nerabdare schimbari mari. Netflix a anuntat lansarea catorva seriale si filme noi pentru abonatii din Romania, acestea fiind programate de ceva vreme pentru a fi puse in distributie, iar acum vedem lista completa de noutati care vor ajunge pentru noi, toti, separat lista limitata anuntata in trecut de companie.

Netflix anunta ca incepand de astazi este disponibil sezonul al doilea al serialului Mr. Iglesias, insa si filmul A Whisker Away este oferit pentru toti abonatii din Romania de acum. Sezonul al doilea al The Order este deasemenea pus in distributie de catre Netflix in Romania, la fel ca partea a doua a Babies, Father Soldier Sun fiind o alta surpriza placuta pe care abonatii din toata tara o au anuntata de catre platforma de streaming video.

Netflix: Abonatii din Romania Bucuresti de un GROZAV Anunt

Netflix a lansat Feel The Beat si Floor is Lava impreuna cu sezonul al doilea din Girls from Ipanema, Lost Bullet fiind un film nou care pare sa fie popular in randul multor utilizatori. One-Way to Tomorrow, Rhyme Time Town si sezonul al doilea al serialului The Politician sunt deasemenea disponibile in cadrul Netflix in momentul de fata, iar in cazul celui din urma vorbim despre un serial care, din nou, se dovedeste a fi foarte apreciat de catre clienti.

O să-ți rămână Shallow în cap? Yyyyyepp

Publicată de Netflix pe Vineri, 19 iunie 2020

Netflix a lansat deasemenea si un nou sezon din serialul The Sinner, acesta generand destul de multe controverse, care l-au facut si foarte interesant pentru multa lume. In final, cei de la Netflix anunta pentru Romania inclusiv lansarea A Star is Born, un film mai vechi cu Bradley Cooper si Lady Gaga, el fiind foarte laudat in momentul lansarii, si daca asteptati de ceva vreme sa-l puteti urmari, o puteti face in acest weekend si in tara noastra, in sfarsit.

Netflix mai pregateste si alte lansari saptamana viitoare, cateva zeci de titluri noi fiind programate pentru lansare doar in cursul lunii iunie in Romania pentru toti abonatii.