DIGI Romania: Este GRATUIT, dar Multi Clienti NU Stiu Asta

DIGI Romania are in mod gratuit un serviciu de care multi clienti nu stiu absolut nimic, iata ce primesc fara plati multi dintre abonatii sai.

DIGI Romania mobilitate

DIGI Romania este unul dintre cei mai mari, mai puternic, si mai importanti furnizori de servicii de telecomunicatii din toata Romania, iar multi stiu asta, insa ceea ce multi nu stiu este ca primesc gratuit un serviciu foarte util pentru ei. DIGI Romania ofera de ani de zile in mod gratuit serviciul DIGI Storage pentru o parte dintre clientii care au abonamente de internet fix in Romania, insa multi dintre ei habar nu au de gratuitate.

DIGI Romania ofera in mod gratuit pentru clientii abonamentelor Fiberlink 500 si Fiberlink 1000 spatiu gratuit in cloud prin platforma DIGI Storage, iar desi optiunea exista in contul de client, unii nu stiu ca beneficiaza de acest lucru fara plata. Oferta este disponibila in acest format de foarte multa vreme, adica unii clienti ai DIGI Romania primesc 20 GB spatiu de stocare, in timp ce altii primesc 50 GB spatiu de stocare, iar gratuitaea e una buna.

DIGI Romania: Este GRATUIT, dar Multi Clienti NU Stiu Asta

DIGI Romania la permite clientilor sa stocheze in cloud o varietate de fisiere de care au nevoie, de exemplu, in mai multe locatii, sau pe care nu vor sa le mai tina in calculatoare pentru a elibera, eventual, spatiu din ele. DIGI Romania ofera gratuit putin spatiu de stocare, insa cei interesati de mai mult, pot plati doar 120 de LEI pentru a avea 5 TB de spatiu, da ati citit bine, o suma infima pentru spatiu care este pus la dispozitie de companie.

DIGI Romania are in momentul de fata cea mai ieftina oferta de spatiu de stocare de tip cloud dintre toti operatorii de telecomunicatii din Romania, si asta nu e tocmai ceva rau daca ne gandim cat de important sunt serviciile de acest gen. DIGI Romania nu le ofera clientilor cu abonamente de internet mai ieftine la fel de mult spatiu in DIGI Storage, insa le permite sa-l cumpere la preturi extrem de mici pentru ceea ce ofera in final.

DIGI Romania va continua sa aiba aceasta gratuitate pentru clientii sai din tota tara, iar daca sunteti interesati de serviciu, il puteti activa fara sa platiti nimic, chiar acum, din website-ul operatorului de telecomunicatii.