WhatsApp: TRUCUL Grozav de care ai putea Deveni DEPENDENT

WhatsApp are un truc grozav de care ai putea deveni dependent, iata ce este disponibil pentru iPhone si Android chiar in momentul de fata in toata lumea.

WhatsApp citiri

WhatsApp are 2 miliarde de utilizatori activi in lumea intreaga, o cifra care pe multi ii face sa inteleaga cat de important este platforma in sine, in timp ce pe altii ii cam sperie, iar altii nu cred in statistica. Pentru toti dintre ei exista extrem de multe functii implementate in aplicatia de mesagerie, atat de multe incat uneori te cam pierzi printre ele, insa WhatsApp le-a implementat pentru a ne face tuturor viata mult mai usoara.

WhatsApp are implementat de ceva vreme o functie foarte utila pe care o poti folosi ca si truc pentru a usura citirea mesajelor care vin de la diverse persoane, ea avand in centru fie Siri, fie Google Assistant. WhatsApp are implementata o functie speciala care le ofera oamenilor posibilitatea de a avea citite de catre asistentii personali mesajele trimise de catre alti utilizatori, ceva ce in anumite situatii poate fi extrem de important.

WhatsApp: TRUCUL Grozav de care ai putea Deveni DEPENDENT

WhatsApp are implementata functionalitatea intr-un asemenea mod incat Siri si Google Assistant pot citi orice fel de mesaje printr-o simpla comanda vocala data de catre noi, indiferent de la cine vin acestea, si cam indiferent ce facem. Desigur ca Siri si Google Assistant nu prea pot citi in romana mesajele primite prin WhatsApp de la prietenii vostri, decat daca intelegeti ceea ce incearca sa spuna un robot in limba engleza.

WhatsApp are totusi implementata aceasta functionalitate deoarece foarte multi oameni din diverse zone de pe glob au nevoie de acest sistem pentru a nu se mai uita efectiv la ecranele telefoanelor pentru a vedea ce mesaje primesc. Ideea in sine este una foarte buna daca in momentul in care primiti mesajele conduceti, WhatsApp putand citi acele mesaje pentru ca voi sa aflati exact ceea ce vor sa va transmita prietenii, sau oricare alte persoane.

WhatsApp are aceasta functionalitate implementata pentru toate telefoanele cu sistem de operare iOS, sau Android, deci puteti sa va folositi de ea indiferent de dispozitiv, dar nu si indiferent de limba, pentru ca aici intervin limitarile asistentului personal.