Google Maps: Noi Functii SECRETE Descoperite in Aplicatie

Google Maps are o serie de noi functii secrete descoperite in cadrul aplicatiei pentru telefoane si tablete, iata ce este oferit incepand de acum.

Google Maps tarife

Google Maps are o serie de noi functii secrete descoperite in cadrul aplicatiei prin intermediul careia utilizatori din lumea intreaga pot folosi sistemul de navigare ghidata in propriile telefoane, sau tablete. Vorbim despre o serie de functii noi care au fost descoperite chiar recent pentru Google Maps, iar ele vor ajunge la un moment dat in terminalele mobile ale tuturor oamenilor, doar ca deocamdata nimeni nu stie foarte clar cand.

Google Maps are in primul rand implementata o noua functie care le ofera utilizatorilor posibilitatea de a avea informatii mai exacte in momentul in care trebuie sa faca naveta catre locul de munca, sau scoala, cu o oprire la putin timp dupa plecare. Google Maps le permite oamenilor sa aleaga ce mijloc de transport in comun vor sa-l foloseasca tot timpul in prima parte a calatoriei, o mila/1.6 km, inainte sa ajunga la un tren autobuz, etc.

Google Maps: Noi Functii SECRETE Descoperite in Aplicatie

Google Maps tarife uber

Google Maps are deasemenea implementat un sistem imbunatatit pentru calculatarea tarifelor pentru serviciile de ridesharing, adica UBER, si altele, astfel ca atunci cand initiem o cursa, vom sti clar cat trebuie sa platim. Atat UBER, cat si alte servicii de ridesharing, au implementat de ceva vreme sisteme mai exacte de calculare a tarifelor pentru cursele clientilor, iar acum Google Maps va avea implementat acest sistem pentru toti utilizatorii.

Google Maps tarife mila

Google Maps implementeaza si diverse alte modificari subtile pentru interfata, unele colturi fiind rotunjite, in alte sectiuni fiind afisate anumite informatii noi care pana acum nu apareau, si altele asemenea. Schimbarile aici nu sunt chiar atat de mari, insa sunt notabile, iar asta aduce o imbunatatire pentru experienta generala de a folosi Google Maps, ceea ce desigur ca e o veste buna pentru toti utilizatorii care au nevoie de platforma de harti online.

Google Maps are toate aceste schimbari descoperite in versiunile beta ale aplicatiei pentru iPhone si Android, dar ramane de vazut cat va dura pana cand ele vor ajunge in versiunea finala a aplicatiei pentru telefoanele si tabletele cu acest sistem de operare.