Samsung GALAXY Note 20 Ultra: SURPRIZA la care NU mai Speram

Samsung GALAXY Note 20 Ultra va veni cu o surpriza foarte interesanta la care nu mai speram de foarte multa vreme, iata ce urmeaza sa fie oferit.

Samsung GALAXY Note 20 Ultra imbunatatire

Samsung GALAXY Note 20 Ultra urmeaza sa fie lansat cu o surpriza la care nu mai spera foarte multa lume, iar asta din cauza noutatilor care au fost anuntate pana acum cu titlu de zvon de catre diversi leakeri. Conform unor informatii venite de la una dintre cele mai bune surse de informatii privind produsele Samsung, inca nelansate, Samsung GALAXY Note 20 Ultra urmeaza sa fie lansat cu un chip Qualcomm Snapdragon 865 Plus, in luna august.

Samsung GALAXY Note 20 Ultra va avea, deci, o versiune imbunatatita a unuia dintre chip-urile care sunt folosite in actuala serie Samsung GALAXY S20, ceea ce desigur ca este o veste extrem de buna pentru toata lumea. Foarte multi fani sperau ca acest upgrade sa fie facut pentru Samsung GALAXY Note 20 Ultra in ideea de a ii imbunatati si mai mult performantele, sau experienta de utilizare, plus autonomia finala pentru baterie.

Samsung GALAXY Note 20 Ultra: SURPRIZA la care NU mai Speram

Samsung GALAXY Note 20 Ultra cu acest upgrade le va oferi clientilor din lumea intreaga motive si mai multe pentru a-l cumpara, dar mai mult decat atat, ar putea forta un upgrade si pentru chip-ul Exynos din telefoanele coreenilor. Vorbim despre o miscare menita sa imbunatateasca radical experienta de care vor avea parte cei care vor cumpara Samsung GALAXY Note 20 Ultra de la compania Samsung, si vestile sunt unele bune.

Samsung GALAXY Note 20 Ultra imbunatatire Qualcomm

Samsung GALAXY Note 20 Ultra este pregatit deja cu un ecran superior celui folosit in seria GALAXY S20, cu o baterie de capacitate mai mare decat cea a modelului de anul trecut, dar si cu o camera care va fi net superioara. Separat de acestea, Samsung GALAXY Note 20 Ultra urmeaza sa vina si cu schimbari pentru design, plus alte componente interne importante, telefonul fiind, per total, un upgrade important in raport cu modelele anterioare.

Samsung GALAXY Note 20 Ultra va fi prezentat in cadrul unei conferinte care va fi organizata exclusiv online in data de 5 august, iar lansarea in magazine urmeaza sa aiba loc undeva pe la finalul lunii august, conform informatiilor existente acum.