Fortnite: Decizia CONTROVERSATA care a Surprins Jucatorii

Fortnite politie

Fortnite are parte de o decizie surprinzatoare luata de catre cei de la Epic Games, una care are legatura cu situatia actuala in care se afla lumea intreaga, dar una care este controversata pentru ca nu toti jucatorii sunt de acord cu ceea ce s-a facut pentru cel mai popular joc online.

Fortnite are eliminate toate masinile de politie de catre cei de la Epic Games ca parte a actualizarii care a fost lansata pentru joc inca de saptamana trecuta, si vorbim despre o schimbare care este facuta din cauza recentelor proteste care au avut loc in SUA dupa uciderea lui George Floyd.

Fortnite nu a avut serverele inchise in urma protestelor care au cuprins intreaga SUA, asa cum s-a intamplat, de exemplu, in cazul GTA Online, Read Dead Redemption, sau Call of Duty: Modern Warfare, dar s-a decis totusi ca masinile de politie sa fie eliminate din cadrul jocului chiar de acum.

Fortnite nu a bucurat chiar pe toata lumea cu aceasta decizie, unii dintre jucatorii sai plangandu-se in cadrul platformei online din cauza disparitiei acestor masini de politie, insa indiferent ce decizie ar fi luat Epic Games, ar fi fost in mod sigur cate cineva care sa se planga de ceea ce se intampla.

Fortnite va avea masinile reimplementate de catre cei de la Epic Games in cadrul platformei online la un moment dat, insa ramane de vazut exact cand s-ar putea intampla acest lucru, astfel ca mai e nevoie de rabdare pentru ca totul sa fie facut spre beneficiul jucatorilor din intreaga lume.