Playstation 5: Razboiul Preturilor Mici cu XBOX Series X

Playstation 5 pret xbox

Playstation 5 este prinsa intr-un razboi al preturilor mici cu XBOX Series X, si vorbim despre o serie de informatii foarte interesante care vin astazi pentru noi multumita celor care au acces la detalii cu privire la lansarile pregatite de catre cei de la Sony si Microsoft in aceasta perioada.

Playstation 5 ar putea fi mult mai scumpa decat XBOX Series X, sau S, iar asta pentru ca Microsoft ar dori sa vanda mult mai multe console prin reducerea preturilor la valori neasteptat de mici, un leaker afirmand ca ele ar putea avea preturi chiar injumatatite fata de cele ale Sony.

Playstation 5 este in momentul de fata asteptata la un pret de 499 de euro in versiunea principala, si de 399 euro in versiunea fara unitate optica, insa zvonul de astazi spune ca XBOX Series X ar urma sa coste cam la fel, dar Series S ar putea fi chiar mai ieftina si de 300 de euro.

Playstation 5 ar urma sa fie mai scumpa decat noile console XBOX Series X/S pentru ca Microsoft ar dori sa-si vanda consolele la preturi mai mici prin perceperea unor comisioane mai mari de la dezvoltatorii care-si vand jocurile pentru console, deci nu ia de la clienti ce ia de la producatori, care vor cere mai mult de la clienti.

“Am auzit că este jumătate din prețul Xbox Series X și Microsoft ar viza un preț de 399 USD pentru Xbox Series X. Nu sunt sigur care va fi prețul final. Cred că dacă Sony va plăti 500 $ / 600 $, Microsoft va opta pentru 200 $ (Serie S) și 400 $ / 500 $ (Seria X), dar vom vedea.”

Playstation 5 este una dintre cele mai mari evolutii pentru seria de console vandute de catre cei de la Sony, in timp ce XBOX Series X/S reprezinta rezultatul multor ani de dezvoltare ai Microsoft, insa preturile pentru fiecare in parte vor fi cu mult diferite fata de asteptarile clientilor.