Raiffeisen Bank: Anunt GROZAV cu care ii SURPRINDE pe Romani

Raiffeisen Bank a facut un anunt grozav cu care ii surprinde pe foarte multi dintre romani, iata ce a anuntat banca, si cum putem beneficia de tot acum.

Raiffeisen Bank caragiale

Raiffeisen Bank incepe saptamana cu un anunt grozav menit sa-i surprinda pe foarte multi dintre romanii care in aceasta perioada au nevoie si de vesti bune, iar cea de astazi este una asteptata de multa vreme. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank au anuntat ca in aceasta seara urmeaza sa fie disponibil spectacolul “Caragiale e de vina”, unul organizat special pentru proiectul artistic Stagiunea Virtuala, care a fost gandit de catre banca recent.

Raiffeisen Bank spune ca textul acestei reprezentantii este scris de catre binecunoscutul Matei Visniec, deci este vorba despre o reprezentatie de exceptie de care se va putea bucura foarte multa lume care il indrageste. Piesa scrisa de catre Ion Luca Caragiale este readusa la viata pentru romani prin intermediul initiativei celor de la Raiffeisen Bank, si vorbim despre un proiect extrem de bun menit pentru a duce multi oameni in lumea artei.

Raiffeisen Bank: Anuntul GROZAV cu care ii SURPRINDE pe Romani

Raiffeisen Bank ne prezinta o productie din care fac parte Oana Pellea si Mircea Rusu, doi dintre cei mai valorosi actori care activeaza in momentul de fata in cadrul lumii artistice nationale, ei fiind apreciati de catre foarte multi participanti la piesele de teatru. Multumita unor actori atat de importanti, piesele de teatru pe care Raiffeisen Bank le-a adus in lumea virtuala in starea de alerta au ajutat multi romani sa isi mai aline din dorul de teatru.

Mâine seară te aștepăm la teatru în #StagiuneVirtuală! Propunerea serii este un preview „Caragiale e de vină!“,…

Publicată de Raiffeisen Bank Romania pe Duminică, 21 iunie 2020

Raiffeisen Bank vine cu aceasta surpriza in direct pe pagina sa de pe Facebook, dar si in sectiunea speciala din website-ul sau care este dedicata acestui proiect foarte important pentru banca, dar si pentru toata Romania. Raiffeisen Bank a gandit totul intr-un asemenea mod in care cat mai multa lume sa se poata bucura de arta intr-un mediu online care a devenit ca o a doua casa pentru foarte multi artisti restrictionati de regulile actuale impuse de autoritati.

Raiffeisen Bank va mai transmite si alte spectacole importante cu piese de teatru care sunt “puse in scena” pentru romani, si totul va fi disponibil exclusiv online, asa cum s-a intamplat si pana in momentul de fata.