Samsung GALAXY S30: Anuntul SURPRIZA care i-a BLOCAT pe Fani

Samsung GALAXY S30 este in centrul unui anunt complet surprinzator care a blocat foarte multi fani din intreaga lume, iata ce a fost dezvaluit pentru telefon.

Samsung GALAXY S30 camerele

Samsung GALAXY S30 este urmatoarea mare evolutie pentru seria GALAXY a celor de la Samsung, iar asta inseamna ca vom vedea si schimbari subtantiale pentru modelele care vor fi puse in vanzare pentru toata lumea din 2021. Printre aceste schimari subtantiale care sunt asteptate pentru telefoanele din seria Samsung GALAXY S30 se numara si unele pentru camera, iar un nou brevet de inventie inregistrat pentru coreeni a pus multa lume pe ganduri.

Samsung GALAXY S30 ar putea avea sase camere, sau mai bine zis o camera cu sase senzori de imagine, un brevet de inventie pentru un asemenea model de telefon fiind inregistrat pentru coreeni, si el a atras atentia intregii lumi. Vorbim despre o metoda neobisnuita de a aranja cei 6 senzori de imagine ai camerei in modul, dar asta probabil ca e de asteptat din moment ce vorbim despre un numar mare de componente inghesuite acolo.

Samsung GALAXY S30: Anuntul SURPRIZA care i-a BLOCAT pe Fani

Samsung GALAXY S30 nu are deocamdata informatii dezvaluite cu privire la lansare, iar asta pentru ca nimic nu a fost dezvaluit de catre coreeni inca, iar zvonurile nu se concentreaza inca pe acest model de telefon. In ciuda acestui lucru, un salt de la 4 la 6 senzori de imagine este ceva ce pare greu de crezut pentru seria Samsung GALAXY S30, insa orice ar fi posibil daca dorinta Samsung este de a surprinde lumea cu schimbari mari.

Samsung GALAXY S30 va avea in mod sigur un ecran mult mai bun, o baterie de capacitate mai mare, un procesor cu mult imbunatatit, RAM de calitate mai buna, si un spatiu de stocare mult mai rapid. Per total, vorbim despre imbunatatiri care oricum vor veni pentru Samsung GALAXY S30 dincolo de faptul ca telefonul ar putea avea 6 senzori de imagine in carcasa, insa includerea unei imbunatatiri de acest gen il va face, mai mult ca sigur, mult mai interesant.

Samsung GALAXY S30 urmeaza sa fie lansat undeva prin prima parte a anului 2021, doar ca deocamdata nu se stie foarte clar cand ar putea fi disponibil pentru toata lumea, asa ca mai avem de asteptat.