Orange: Veste GROZAVA pentru MILIOANE de Clienti din Romania

Orange are o noua veste grozava pentru milioane de clienti din Romania, iata ce ar trebui sa stii chiar acum daca esti unul dintre ei, si ce se intampla.

Orange sanse

Orange are o veste grozava pentru milioane de clienti din Romania care se pot bucura de ceva ce, probabil, nu credeau ca vor avea vreodata de la operator, dar iata ca se intampla totusi si lucruri foarte bune pentru cei din tara. Vorbesc despre o veste foarte buna, anuntata in aceasta pagina, care ii vizeaza pe mai toti clientii din Romania ai celor de la Orange, indiferent daca au abonament, sau cartela preplatita, nu prea conteaza.

Orange si-a anuntat milioanele de clienti de abonamente si cartele prepay in legatura cu faptul ca au posibilitatea de a castiga unul dintre cele 30 de telefoane Samsung GALAXY S10 5G pe care operatorul le ofera in Romania. Vorbim despre telefoane foarte bune, care au si conectivitate 5G oferita, pe care oricine le poate castiga de la Orange daca face doua lucruri pe care mai toata lumea le-a recomandat in ultima perioada in Romania.

Orange: Veste GROZAVA pentru MILIOANE de Clienti din Romania

Orange le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a castiga unul dintre aceste doua modele de telfoane daca isi platesc facturile online prin intermediul My Orange, sau daca aleg sa reincarce o cartela prepay in acelasi mod. Da, efectuarea oricarei dintre cele doua actiuni, conform informatiilor din aceasta pagina, ii poate aduce oricui posibilitatea de a intra in cursa pentru a castiga unul dintre telefoanele Samsung GALAXY S10 5G oferite de catre Orange.

Orange a lansat acest concurs de ceva vreme pentru clientii sai din Romania, el fiind activ in continuare pentru toata lumea, deci daca sunteti interesati sa castigati telefoanele, ar trebui sa profitati de situatie cat inca mai puteti. Aveti ocazia de a castiga unul dintre cele doua modele de telefoane foarte simplu si usor, cei de la Orange oferindu-va inca posibilitatea de a participa, pentru toata vara, astfel ca n-aveti motive sa nu faceti acest lucru.

Orange are are si alte surprize care vin la pachet cu acest concurs, si gasiti toate informatiile relevante in cadrul website-ului operatorului de telecomunicatii chiar incepand din acest moment, asa ca stiti la ce sa va asteptati.